Реклама / Ads
7| 7416 |19.09.2012 НОВИНИ

Трактора с харем от ВИП проститутки

.
Алексей Петров
Алексей Петров-Трактора е разполагал с цял харем от ВИП проститутки. Това е посочил анонимен свидетел номер 5 в показанията си, които бяха прочетени вчера по време на съдебно заседание срещу дясната ръка на мафиота – Антон Петров-Хамстера.
 

Най-близкият съучастник на Трактора беше задържан през юни по обвинение, че е организирал престъпна група за трафик на момичета и склоняването им към проституция. Софийският апелативен съд остави вчера за постоянно в килия Хамстера.

 

Според прокуратурата голяма част от девойките, които работели за него, били ВИП модели, които докарвали крупни печалби за покровителите си. Един от анонимните свидетели по делото срещу Петров, скрит зад номер 5, пък обяснява, че момичетата, които работели за Антон, били наричани випаджийките.

 

Те му се отчитали на него, а той от своя страна носел парите на Алексей Петров. Показанията се потвърждават и от Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова. Красавицата работела за модната агенция на Мистър България 2003 Мирослав Йончев, който също беше задържан като участник в групата на Хамстера. По думите й обаче модните ангажименти бързо преминали на заден план и от 2010 г. насам тя започнала да 
заработва като елитна проститутка.

 

В определението си вчера магистратите от Софийския апелативен съд посочиха, че бандата на Хамстера била добре организирана и силно конспиративна. Според съда събраните доказателства са достатъчно категорични и сочат, че Петров е извършил престъпленията, за които е обвинен. Магистратите също изразиха опасения, че ако е на свобода, Петров може да извърши ново престъпление. Последният им мотив да го оставят зад решетките беше, че всички свидетели се страхували за живота си. Те се притеснявали, че ако Хамстера е на свобода, може да им се случи нещо лошо.
 
През юли вътрешният министър Цветан Цветанов загатна, че политици са си поръчвали момичета от каталога на Антон Петров-Хамстера, пише в. Монитор. “За голямо съжаление през годините е имало много хора, политици, които са се самозабравили и са си позволявали много неща”, категоричен бе тогава Цветанов. Хамстера е сочен от разследващите за дясна ръка на бившата барета Алексей Петров-Трактора. Първият знаков арест на Антон Петров бе по време на спецакцията “Наглите”. Тогава в портмонето на съпругата на Хамстера бе открита банкнота от откупа на похитения от бандата за отвличане студент Румен Гунински. Хамстера обаче не се сдоби с обвинение и беше освободен. По-късно Петров беше задържан и по операция “Октопод”. Заедно с Алексей Петров той е обвинен като част от организирана престъпна група за рекет и изнудване. Един от последните пъти, когато белезници се озоваха около китките на Антон Петров, бе на 10 май. Тогава Хамстера бе заключен на столичния бул. “Черни връх” по подозрение, че готви покушение над висш полицай.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 12751 |15.08.2012 Проститутки по Слънчев бряг заработвали до 1500 лв. на вечер. Обаче ги хванали . 21| 6424 |27.07.2012 Пращат Трактора на ТЕЛК . 41| 11944 |24.07.2012 Къртиците на Трактора влияели върху това, кой да получи бг гражданство . 51| 6951 |12.07.2012 Съдия по „Октопода” се разболя, Трактора уплашен за живота си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads