Реклама / Ads
72| 6872 |18.12.2010 НОВИНИ

Трактора: Костов подведе премиера за "Октопода"

.
Алексей Петров
Най-голямата лъжа е, че има нещо общо с Октопода, заяви Алексей Петров в предаването „Директно: Карбовски” по Нова телевизия. Той бе категоричен „Октоподът бе изфабрикуван от моите бивши колеги от службите”. Премиерът беше подведен от политиците, които искат да се доближат до управлението – такъв на първо място е Иван Костов.
 

На въпрос защо влиза в политиката, Петров отговори, че Цветанов и Борисов са го изстреляли в нея. Преди това той не е искал да се занимава с политиката изобщо. Тракторът е категоричен, че разполага с опит и знания, за да е полезен на България в кризата.

Петров уточни, че в лицето на РЗС е намерил политиците, които могат да бъдат алтернатива за управлението на държавата. Той е на мнение, че Цветанов е поставено лице, а президентската институция не може да бъде позиция за него. „За мен ще гласуват хората, които търсят други политики и алтернативи. Ако се стигне до президентска надпревара, аз ще участвам в нея с екип и ще предложим други модели на управление и на национална сигурност” категоричен е Алексей Петров , като уточнява, че той няма да бъде кандидат на РЗС, а ще има свой екип.

Запитан някой искал ли е да го убие в ареста, Петров заяви, че е имало такова нещо и той е информирал ръководството на ареста, и в момента се работи по въпроса.

Той коментира скандала с подслушването на генерал Ваньо Танов с думите , че през прехода подслушването се е използвало с различни цели. „Не знам с каква цел е подслушван генерал Танов, но интереса към СРС-та на шефа на митниците би бил много по-голям от колкото тези на лекарите от Горна Оряховица. Става дума за сериозни суми, с които се ощетява държавния бюджет чрез контрабанда, като категорично МВР участва в нея”, съобщи Петров.

Борисов трябва да отстрани Цветанов, ако не след това той ще понесе отговорността за него.

От ефира на Нова той призова съпругата на убития прокурор Колев или да остави паметта на съпруга си на мира, или да се срещнат в някое телевизионно студио и най-накрая да се разберат. Петров е категоричен, че не е работил за бившия главен прокурор Филчев и че тяхната комуникация е била единствено служебна.

Той съобщи още, че има принципи и че няма сделка с премиера. Петров отправи въпрос към министър-председателя дали се притеснява, че парите от контрабандата могат да бъдат насочени към престъпна дейност, че с тях могат да се финансират нераглементирани избори и т.н.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 43| 5453 |16.12.2010 Пл. Димитров: Ив. Костов беше най-големият реформатор . 24| 6510 |14.12.2010 Ат. Атанасов: Ушите на премиера Борисов са дълги 100 милиона лв . 16| 5438 |06.12.2010 Костов: Премиерът трябва да направи радикална промяна в кабинета . 87| 5120 |06.12.2010 Костов плаши, че ще мине в опозиция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads