Реклама / Ads
51| 5336 |10.07.2011 НОВИНИ

Трактора с обилни изяви по БНР

.
Със забележка към водещата Лили Маринкова започна своята изява в „Недела 150” кандидатът за президент и обвиняем за извършване на тежки криминални и икономически престъпления Алексей Петров. Журналистката се обърна към него с въпрос за неговата кандидатура, а Трактора я поправи, че трябвало да говори за „нашата кандидатура” – той и Душана Здравкова.
 
Това го приемете като забележка, рече по телефона соченият за „Октопод” бивш милиционер. Ние с г-жа Здравкова предлагаме наистина нов модел, който да доведе до друг живот, по-добър. Оттук насетне Петров започна някакво глобално описание на положението в страната. Стана ясно, че от години се е развивал в областта на сигурността, икономиката и спорта. След ареста се ориентирал и към политиката. Трактора не пропусна възможността за пореден път да се опише като жертва на властта и лично на Бойко Борисов и Цветан Цветанов. Станах мишена на Бойко Борисов, защото пръв почнах да критикувам правителството и високите лихви.

Вие наистина сте се взели насериозно и сте започнал да говорите по съвсем различен начин, опита се да го прекъсне водещата Лили Маринкова.

Трактора обаче не схвана иронията и продължи с любимата си мантра, че е политическа жертва, че качествата на Борисов били несъизмерими с неговите, че щял да промени системата, Конституцията и държавата.
Според депутата от ДПС Христо Бисеров Алексей Петров чисто и просто се опитва да се съизмерва с премиера Бойко Борисов и затова се кандидатира за президент. Не съм сигурен, че го прави, заради започващия съдебен процес срещу него. Не знам и дали се притеснява от прокурорските обвинения, допълни Бисеров.

Според запознати, включването на Трактора в предизборната надпревара е част от стратегията му да присъства постоянно в медиите и да повтаря че е невинна жертва и мъченик в навечерието на процеса срещу "Октопода".

Припомняме, че обвиненията за тежки престъпления срещу бившият съветник в ДАНС Петров са събрани в 100 тома. Сред тях са рекет, бизнес с проститутки, изнудване, опит за убийство, икономически престъпления и др.

В рамките само на един месец Трактора гостува за втори път в предаването „Неделя 150”, чест на която могат да завидят много политици и изявени българи.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6458 |03.07.2011 Харалан Александров: Не следя всички изяви на премиера . 13| 5224 |11.06.2011 Край на феодализма на мобилните оператори . 33| 7002 |10.06.2011 Президентът и Трактора сътворили кандидатурата на Кунева . 5| 5124 |04.06.2011 Продължават ли да ни мамят мобилните оператори?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads