Реклама / Ads
55| 8592 |23.10.2010 НОВИНИ

Трактора вкара в интрига Борисов и Цветанов

.
"Лоялният гражданин" опитва да скара премиера Бойко Борисов и дясната му ръка Цветан Цветанов във втората част на интервюто, което даде за Сашо Диков. Алексей Петров през цялото време опитваше да внуши как вицепремиерът е лошото ченге, а министър-председателят е бил преметнат.
 

Трактора реши да използва методите на черния пиар срещу вътрешния министър Цветанов, който беше представен като  лошия човек до Бойко Борисов. В хода на разговора Петров представи своята политическа платформа - екипност и подобряване на отношенията между хората, като използва и няколко научни термини. пред микрофона на Диков бившата барета откровено започна политическа агитация към хората.

"Разбра се, че лошият в правителството е Цветан Цветанов, защото икономиката не може да се командва със силови методи, което той се опитвал да направи. Разбиранията на Цветанов за сигурност някак си я изхвърлят от приоритетите, защото сме в криза, икономика с полицейски мерки не може да има, трябват правила", каза Петров.

Според него не бива предприемачите да бъдат преследвани и натискани да си плащат данъците, а трябва да се създадат такива правила, че те да си ги плащат сами. Алексей Петров похвали администрацията на затворите, обясни, че там лежат основно невинни, натопени от МВР като него. Той каза още, че ще си направи няколко операции, но в никакъв случай те няма да попречат на делото срещу него - напротив, той щял да съобрази медицинските интервенции със заседанията, защото имал интерес съдебното преследване да приключи най-скоро.

"Не искам, но се налага да вляза в политиката. Несериозно е обаче да стана шеф на РЗС и Яне Янев", категоричен е Алексей Петров. Според него сега имало нужда от експертност, която Трактора можел да предложи.

Бившият съветник в ДАНС категорично отрече да е бил близък с предишния главен прокурор Никола Филчев. Според него отношенията им се преекспонират. Правили сме срещи по повод на общи познати, Филчев е идвал в ресторант, който съм стопанисвал (Басейн "Спартак" - бел. на ред.) и оттам се създаде митът, разясни Петров по Канал 3.

Той смята, че Цветан Цветанов никога няма да може да докаже твърдението си, че Филчев е разперил чадър над него, защото това никога не било факт. Ако Филчев заведял дело за клевета, според експерта със сигурност бившият главен прокурор можел да осъди Цветонов.

Трактора не пропусна за пореден път да повтори, че в началото на сформирането на ГЕРБ, лично бил водил шефове на фирми при Цветан Цветанов, за да дават пари за политическата формация.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 7718 |21.10.2010 Плащаме дълговете на Трактора . 8| 5115 |21.10.2010 Б. Борисов: Не се съмнявам в Цветанов . 33| 6868 |20.10.2010 Ройтерс: Премиерът Борисов не изпълнява обещанията си . 7| 5214 |20.10.2010 Борисов праща трима министри при Ковачки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads