Реклама / Ads
3| 6025 |27.08.2013 НОВИНИ

Трансферната драма около Неделев няма край

.
Източник: Булфото
Няколко отбора, сред които Тотнъм, Арсенал, Рома, Майнц05, Базел и Сошо следят изявите на Неделев, а някои имат и конкретни предложения.
 

Първият отбор, който отправи сериозно предложение, беше Тотнъм. От Ботев Пловдив обаче избързаха като обявиха, че сделката с Тотнъм за Тодор Неделев е пред финализиране. Според последните информации, англичаните са се отказали от него.

Според последна информация италианският Рома също се е наредила на опашката за Тодор Неделев. Два милиона евро делят Рома и Тодор Неделев, съобщават медиите на Апенините. Спортният директор на Ботев Пловдив Александър Александров се похвали, че вече има конкретна оферта от чужбина за 20-годишния национал, но отказа да съобщи името на отбора, преди да бъде финализирана сделката. Италиански сайтове гръмнаха в понеделник по обед, че Рома предлага 4 млн. евро за Неделев, но от Ботев са фиксирали цената му на 6 млн.

Друг отбор за Неделев е лондонският Арсенал. Главният скаут на "артилеристите" за Балканския полуостров бе на първия ред на официалната трибуна на стадион "Христо Ботев" при победата на "канарчетата" с 3:2 над Славия и остана впечатлен от Неделев, който вкара красив гол и направи асистенции за попаденията на Ромарио Кортзорг и Томаш Иршак.

Друг скаут на стадион "Христо Ботев" беше и човек от ръководството на германския Майнц 05 - един от четирите клуба в Бундеслигата с пълен актив от 9 точки след третия кръг. На следващия ден немският клуб е изпратил оферта към Ботев, но за по-малко пари, отколкото дава Рома.

Според вестник "7 дни спорт", швейцарският Базел също готвят оферта за крилото. Те са впрегнали бившия национал Петър Александров за разговори. Проблем може да е малката сума, която от Базел са готови да извадят. Те дават само 2.5 млн. евро, докато Ботев не пада под 6 млн.

Френският Сошо също има интерес към Неделев, но засега няма конкретна оферта.

Трансферният прозорец затваря на 2 септември.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8754 |22.08.2013 Огнен ад на сцената на Драматичен театър Пловдив . 49| 4821 |16.08.2013 Сблъсък между полицаи и протестиращи около парламента . 2| 5317 |16.08.2013 Финансист: Драматизира се актуализацията на бюджета . 24| 5698 |30.07.2013 Йовчев: Няма бели петна около белия автобус

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads