Реклама / Ads
15| 5193 |10.02.2011 НОВИНИ

Д-р Тренчев: Станах заложник на собственото си творение

.
д-р Константин Тренчев
Д-р Константин Тренчев и Димитър Манолов са новите, стари лидери на КТ "Подкрепа". Те бяха преизбрани с гласовете на 749 делегати на осмият конгрес на Конфедерацията.
 

За съжаление се разигра най-лошият сценарий, станах заложник на собственото си творение, каза пред журналисти д-р Константин Тренчев. Той бе увещаван от всички структури на синдиката да се кандидатира за президент на организацията, след като за четиридесет минути нямаше никакви кандидатури и се наложи изборната комисия да удължи времето с още петнайсет минути.

Държавата се срива не толкова икономически и социално, тя се срива духовно, каза пред делегатите на Осмия конгрес д-р Тренчев.

Първоначално комисията по исковете даде време от 40 минути за подаване на кандидатури, но такива нямаше, съобщи БНР. Досегашният президент Констатнтин Тренчев и заместникът му Димитър Манолов също не подадоха документи. Това наложи удължаване на времето с 15 минути. През това много делегати от залата лично настояваха д-р Тренчев да се кандидатира отново и му обещаваха, че няма да го оставят сам в борбата за социална справедливост.

Досегашният и вече преизбран президент на КТ „Подкрепа“ обясняваше със сълзи на очи, че властта не го блазни и му е мъчно за синдиката, но той е отнел много енергия за 22-те години, откакто съществува. Тренчев каза още, че е разочарован от това, което се случва в обществото и най-вече от войната между политиците.

В последната минута все пак той реши да подаде документи и да се кандидатира заедно с вицепрезидента Димитър Манолов. По-късно в словото си пред залата Тренчев каза, че хората търсят спасение в омразата и злобата и това не е пътят, който ще ни изведе от кризата. Отправи остри критики към политиците, които с войните, които водят, обезкуражават хората и не им дават надежда, защото, както казва Тренчев, всеки трябва да знае защо страда и трябва да знае кога ще свърши това страдание.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 5270 |08.02.2011 Тренчев: Нека кажат за агентите в синода и мюфтийството! . 29| 5296 |16.01.2011 К. Тренчев:Социално-икономическата криза е най-важна! . 20| 4907 |12.01.2011 М. Димитров: Ценностните ни различия с ГЕРБ станаха големи . 13| 5532 |22.12.2010 Скайп се срина, милиони останаха без чат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads