Реклама / Ads
24| 11480 |15.10.2009 НОВИНИ

Три ченгета правят порно с малолетна, насилват я

.
МВР Източник: Вяра Йовева
Трима полицаи от Областната дирекция на полицията в Разград ще бъдат уволнени за това, че са правили секс с малолетно момиче и са запаметили "историческия" момент в порно филмче.
 
Историята се е разиграла през лятото във Варна. Тримата полицаи са били командировани в морската столица по работа.

15-годишното девойче ги е потърсило само за помощ, казаха за frognews.bg от ОДП-Варна. Детето се е оплакало, че неин познат се е опитал да я изнасили на плажа.

Вместо да издирят извършителя и да го предадат на следствените органи обаче, ченгетата я завели в бунгало, в което те били настанени. Там започнали луд секс с нея, като заснели извършеното с мобилни телефони.

От МВР съобщиха, че момичето е отишло доброволно с полицаите, но някои от кадрите във видеото показвали, че те се гаврили с момичето.

По-рано днес министър Цветан Цветанов подсказа, че на извършителите ще им бъде направено производство.

Според НК, спрямо непълнолетните, действията които трябва да предприемат органите на реда са възпитателно-правителни. Униформените подлежат също на съдебно преследване, когато привишат правата си, казва законът. При нас този скандал избухва точно в деня, в който се гласуват новите промени в закона за МВР.

Подобен скандал се развихри и преди време в Словакия, когато ченгета тормозиха ромчета, като ги карали да се събличат голи и ги снимали със служебни камери. Преди това ченгетата карали циганетата да се бият взаимно.



Питане: Полицаите преди време искаха за посегателство срещу униформен двойни и тройни наказания. Питаме министър Цветанов, сега тези хубавци и сексуални атлети само с уволнение ли ще се разминат?

Потърсихме МВР да ни отговорят на този въпрос, като от там заявиха за frognews.bg, че началната им мярка е дисциплинарно уволнение, след което най-вероятно порно актьорите ще бъдат предадени на военен съд. От полицията във Варна обаче казаха пред сайта ни, че не този етап срещу колегите им има само дисциплинарни наказания.

Видео от гаврата в Словакия:
 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4664 |15.10.2009 Ц. Цветанов: Днес ще има нови наказани ченгета . 3| 4847 |09.10.2009 Пречат на ченгетата да борят телефонните измами . 0| 4661 |07.10.2009 Хлапета крадат канабис от ченгета . 0| 5420 |29.09.2009 Оставиха ченгетата с подкупа в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads