Реклама / Ads
1| 4760 |31.03.2015 НОВИНИ

Три години решетки за майка, карала детето си да прави секс за 5 лева

.
Три години затвор и глоба от 10 000 лева получи майката, която склонявала дъщеря си да проституира. Присъдата на първото по рода си подобно дело, бе изчетена от състав на Районния съд в Смолян.
 

38-годишната циганка Елена Д. се изправи пред Темида по обвинение, че карала непълнолетната си дъщеря да продава плътта си срещу суми от 5 до 25 лв. на сеанс. Майката-сводница е в ареста. Според прокуратурата от януари до август 2013 г. тя многократно е склонявала момичето да прави секс с уредени от нея клиенти, като после е прибирала парите. Жертвата сама е сигнализирала за случващото се социалните служби, а след това и полицията. Елена бе с постановена постоянна мярка „задържане под стража", за да не може да влияе на 16-годишната си дъщеря, съобщава 24rodopi.com.

 

Невръстното момиче е предлагано за платена любов от майка си още от 11-годишна възраст, а на 12 г вече е родила. В момента детето живее в център за настаняване от семеен тип в Смолян, от който преди време е избягала и по-късно е открита при майка си в Момчилград. Там полицията успява да задържи Елена. Случаят е разглеждан и от отдел „Закрила на детето".

 

Бащата на момичето е в затвора за изнасилване. Той пък я карал да краде. Майката сводница е от кърджалийско село и след като мъжът й влиза зад решетките тя идва в Смолянско и заживява с друг мъж. Елена не се призна за виновна и в хода на делото твърдеше, че не е виждала дъщеря си от година и половина.

 

„Ще се обеся, ако стоя в ареста. Не съм виновна, всичко е лъжа", твърди ромката. „Искам да ме освободите, да си вървя на работа. Коя майка ще пусне детето си да прави такива неща? Аз съм я отгледала", нареждаше Елена в съдебната зала. Тя посочи, че дъщеря й избягала от къщи и заживяла при свой приятел, а тя ходила да си я прибира. Дъщерята отказвала да тръгне и на десетия ден се обърнала към  полицията. „Тогава ми каза, че ще излъже, че я пускам за пари да ходи, защото съм искала да я разделя с мъжа й", казва обвинената в сводничество майка. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4404 |23.03.2015 24 години затвор за убиеца на дистрибутор в Бургас . 25| 4907 |18.03.2015 Рухна тиражираната от години теза на зелените за ски зона Банско. . 8| 5310 |18.03.2015 Георги Костов: За 23 години сме загубили 32 000 хектара гора . 0| 4530 |17.03.2015 Четири години затвор за студента, убил колега в студентско общежитие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads