Реклама / Ads
29| 6019 |20.10.2013 НОВИНИ

Трио "Пършинг": България е в "смърт на кредит"

.
Ние сме в състояние на "смърт на кредит", така Георги Коритаров определи българската действителност по известно френско заглавие.Не живот на заем, а смърт на кредит.В България всеки повръща върху всеки, асоциира живота ни Кориторав с поведението на хора от разлюлян кораб в роман. Това каза журналиста в предаването "На светло" на Люба Кулезич, където участва заедно с Методи Андреев и Антон Тодоров.
 

За мен това са сили /б.р.сили против президента/,  които държат контролния пакет на неморалността от началото на прехода досега, свъзвани с унищожаване на всички ценности, които могат да бъдат стабилизиращ фактор, които правят така че в голямата мътилка да се печелят някакви девиденти или пари.

Плевнебиев е бил набеден, за нещо, което не е направил. Той има напълно правилна позиция по злободневните въпроси на деня - връщане параграф 12 за ДС и връщане на ГЕРБ в парламента. Кой го обвинява, Бареков. той трябва да каже кой го финансира и с колко. Тези пари идват отнякъде, коментира и Методи Андреев. той видя и корпоративно мислене и интереси в назначенията на професор огнян герджиков и Пламен Моллов на високи държавни постове.

"Паметта е основанието за морален живот", цитира румънски философ политологът Антон Тодоров. Имат интерес от атака на президента същите хора, които лансираха Борисов. Плевнелиев е другото крило на една и съща птица Едната около Кооперативна търговска, другата - около Иво Прокопиев. неговият баща шеф на резервата "воден", където е ходел Т Живков. Те са възпитавани в тази среда. Коя е западната етика да обереш българската индустрия или да назначиш хора, чието битие не е по-малко скандално от назначението на Пеевски.

Атаката срещу Плевнелиев е така срещу политиката и философията на ГЕРБ. Той е последната крепост на този десен политически проект. Атаката срещу него е със същите средства, с които ГЕРБ бе отстранен да бъде първа политическа сила. Плевнелиев не влиза да влиза в този дебат и отговаря, посочи Коритаров.

Това управление е незаконно, този парламент е незаконен.Някой ще поеме ли отговрност за това.Прокуратурата изпълни една политическа поръчка, разпали се Андреев. ГЕРБ изпусна инициативата и допусна Реформаторския блок да поеме и стане говорител на идеята за нова конституция, нов обществен договор и и подреждане на българската държавност по нов начин, посочи Коритаров. Няма дясно в България, дясното в България е куче, което мяука, отсече Тодоров.

Бившият председател на Комисията за разкриване на досиетата Методи Андреев заяви, че проблем на Реформаторския блок са хора като Даниел Вълчев. Той припомни, че в Движение „България на гражданите“, което е част от блока, влизат много бивши членове на НДСВ. По отношение на назначенията на президента Росен Плевнелиев той каза, че се избират хора изключително с леви идеи. Мнението му беше подкрепено от политолога Антон Тодоров, който се аргументира с примери. Първият беше Стоимен Стоименов – човек на комунистическия генерал Велко Палин, избран сега за съветник на президента. Вторият беше Веселин Иванов – директор на служба „Военна информация“, който е бил офицер от някогашното Разузнавателно управление на Генералния щаб.„Какъв десен президент – той назначава само леви хора“, посочи Тодоров.

Темата за бежанците е тотално сгрешена. Тя се гледа през призмата на сигурността, а не на хуманноста ,посочи Коритаров.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 25| 5447 |19.10.2013 Медици от цяла България протестират за Ники . 4| 6101 |18.10.2013 Good News Day Bulgaria: България се развива и се движи напред и нагоре . 2| 6579 |18.10.2013 Бобо, Печенката, Васил Петров и Калуди Калудов направиха фурор по време на „Ден на добрата новина“ от България в Брюксел . 2| 5526 |18.10.2013 Димитър Куцаров: "България си ти!" подаде ръка на доброто

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads