Реклама / Ads
24| 7240 |06.03.2013 НОВИНИ

Цачева прие "представители на 6-та раса"

.
Цецка Цачева
На среща с протестиращи в НС педагог обясни, че изразява гласа на модерна България, на децата-индиго, т.е. на шестата раса.
 

Протестиращи се срещнаха с парламентарната шефка Цецка Цачева, а по време на срещата Мирослав Киряков от движение "Съединение" поиска в страната да се установи система от 3 партии: лява, дясна и центристка, а всички останали да се разпуснат. Той сравни тази система със Светата Троица и обясни, че сам той бил педагог и имал компетентност, а като педагог можел да участва във възпитанието на нацията. Възпитанието изисквало, преди да започнеш да градиш нещо, да се изкорениш порочните практики.
 

Чуйтe гласа на модерна България. Ние сме представители на шестата раса. След 2000-та година всички деца, които се раждат, са децата индиго и кристали. Аз работя с деца и те казват: Васил Левски иска да запазим детето в себе си, защото то е чистотa, обясни още Киряков.
 

Настояваме за краткосрочни мерки, лишаващи монополите от гарантираната печалба и преференции. Под монопол да се разбира - всички финансови институции, частни, държавни и общински фирми, разполагащи с монополно положение, както по отношение на потребителите, така и по отношение на достъп към еврофондовете, държавните и общински финанси, каза на свой ред председателят на Граждански форум "Промяна" Георги Георгиев още преди срещата с Цачева.
 

Протестиращите поискали да се вземат мерки за съживяване на дребния и средния бизнес, веднага да се създаде фонд за подпомагане на малки и средни предприятия в разширяването на достъпа им към финансовите ресурси, еврофондовете, държавните и общински поръчки. Настояваме за извършване на незабавна ревизия, след която да бъде казана цялата истина за финансовото положение на държавата и сезирането на правораздавателни органи за всички нарушения и извършилите ги, добави Георгиев.
 

Протестиращите искат гарантиране на честни избори чрез максимална прозрачност за извършени разходи в предизборната кампания, разширяване на наблюдаването на цялостния изборен процес, включително възможност за наблюдения на всички нива от формирани за целта граждански структури. И възнамеряват да депозират исканията си и в президентството.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 133| 7171 |28.02.2013 Костов: Не приемам призиви за анархия и комунизъм . 9| 5126 |23.02.2013 Ц. Цачева: Кризата е на държавността, не само политическа . 46| 5727 |17.02.2013 Ц. Цачева: Не вярвам на изследването на Галъп! . 17| 5204 |15.02.2013 "Хамас" осъди негостоприемството ни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads