Реклама / Ads
1| 3730 |24.01.2017 НОВИНИ

Цачева: Винаги сме работили в интерес на гражданите

.
Цецка Цачева
Винаги сме работили в интерес на гражданите и ще продължим и занапред. Но самият факт, че гражданите не ни припознаха на президентските избори и ни дадоха червен картон, говори, че имаме проблем в комуникацията със същите тези граждани.
 

Това каза в предаването "Още от деня" по БНТ Цецка ЦачеваГЕРБ, председател на 41-то и ... към профила , председател на Народното събрание. Считам, че ГЕРБ подценихме кампанията, не отчетохме някои реалности. Направили сме си изводи и се нaдявам да сме си взели поуките за това как да продължим напред. Мисля, че със съпартийците ми сме много по-близки след президентските избори, защото всяка една битка сближава. ГЕРБ отчита, че времената са различни в сравнение с първия ни управленски мандат и във вътрешен, и в международен план. По думите й предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори трябва да започне час по-скоро.

 

Вярвам в разума на българския гражданин, че може да отсее кое е популизъм, кое е демагогия и кое реално може да се случи, каза парламентарният шеф. Цецка Цачева коментира и предизвикалите скандал думи на новия президент Румен Радев по време на речта му в парламента, когато се обърна към депутатите с думите "Имате още една седмица". Първите 20 минути изключително внимателно се слушаше словото. Отдавна не съм виждала толкова дисциплинирана зала. След като започнаха обажданията от място, аз бях в много деликатна ситуация – направих веднъж забележка, но прецених, че ще е неуважително постоянно да прекъсвам словото му.

 

Много тънка беше границата и за съжаление, добрият тон беше нарушен. Но не считам, че е нещо фрапантно – в парламента сме виждали какви ли не сцени, заяви председателят на Народното събрание. Свършихме не малко работа. Вероятно можехме и повече, но за мен от пролетта насам ситуацията с коалиционните ни партньори стана много трудна. Така логически обосновано слагаме край на управленския мандат и вървим към ново Народно събрание, каза още Цецка Цачева. Тя уточни, че не одобрява това, че 43-то Народно събрание не се е произнесло по проведения референдум.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3863 |30.12.2016 Шефът на НАТО: Военната сила не винаги решава проблемите . 4| 4204 |24.11.2016 Мая Манолова: Не съм в бяло, но винаги съм била за мажоритарен избор . 2| 4033 |13.11.2016 Цачева: Подавам оставка, ако реши парламентарната група . 7| 4713 |13.11.2016 Ц. Цачева: В Плевен е много ветровито, това е вятър на победата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads