Реклама / Ads
1| 4178 |26.09.2015 НОВИНИ

Целта на БСП е да спечели изборите във Видин и да предложи честно и принципно управление

.
Източник: Пресцентър БСП
„От БСП се включваме в местните избори във Видин, за да ги спечелим и да предложим за хората и общината справедливост и солидарност, да предложим друга политика, обърната към обикновения човек, политика, която да спре загиването на града и на селата ни”. Това заяви народният представител от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ Филип Попов при откриването на предизборната кампания на БСП във Видин.
 

                Стартът бе даден със специално видеообръщение на председателя на БСП Михаил Миков, което бе излъчено пред събралите се във Филхармонията стотици видинчани.  Филип Попов представи кандидатите за кмет на общината инж. Людмил Димитров, пълната листа от 37 кандидати за общински съветници и 19 кандидати за кметове на кметства.

 

                „Ние направихме промяната в нашата партия и разрешихме проблем, наслагван с години. Едни казват, че сме закъснели, други казват, че не е било сега времето, но най-важното е, че истинските социалисти са окрилени от тази промяна, която ни позволява да стъпим на здрава основа”, коментира Попов по повод на сваленото политическо доверие от доскорошния общински председател на БСП, който впоследствие се самоизключи от партията. „Промяната в партията ни позволи и нещо друго - да издигнем кандидатурите на чисти и неопетнени хора, на хора, знаещи и можещи, на  хора с опит, но и на млади, изпълнени с ентусиазъм и желание за работа”, каза още народният представител.

                Кандидатът за кмет инж. Димитров подписа обръщение към видинчани, в което заявява, че като представители на Българската социалистическа партия той и кандидатите за общински съветници предлагат друга политика за хората и общината, справедливост и солидарност, прозрачност и отчетност в харченето на общинските пари, без  зависимости от корпоративни и частни интереси.

                Кандидатът за общински съветник Зоя Василева, която преди три месеца получи званието  „Магистър-фармацевт на годината”, заяви, че във Видин БСП ще получи подкрепата на Демократичния съюз на жените.

 

                Лидерът на Младежкото обединение Димитър Велков, инж.Кръстьо Спасов, който два пъти е бил областен управител, и председателят на Отечествения съюз във Видин Надежда Гъжева изразиха увереността си, че със силните кандидатури, които социалистическата партия предлага на видинчани, на 25 октомври ще бъде постигнат успех.

                Много настроение създадоха изпълненията на танцова формация „Фиданките”, а вечерта завърши с народни хора.

                Номерът на БСП в интегралната бюлетина във Видин е 9, а слоганът на местната кампания е „Ново начало се гради с нови хора”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4364 |25.09.2015 Цветанов: ГЕРБ спечели доверието на хората и ще го затвърждава с кметовете си . 1| 4451 |25.09.2015 Цв. Томов: 71 партии и 3 коалиции участват в изборите . 12| 6125 |20.09.2015 СИРИЗА печели изборите в Гърция . 2| 4293 |20.09.2015 Започнаха изборите в Гърция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads