Реклама / Ads
2| 4263 |08.11.2016 НОВИНИ

Цецка Цачева: Хората избират между стабилността на България и политическа криза

.
За мен е важно активните граждани на България да излязат в неделя и да вземат бъдещето на страната в свой ръце. Има само две възможности – да продължим по пътя на стабилността с ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов или да влезем в спиралата на предсрочни избори и политическа криза с БСП и ДПС.
 
Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева по време на среща със служители в предприятие в София. Тя приветства работещите български граждани и обясни, че активността на хората определя както техните доходи, така и приходите в държавния бюджет, според които се определя размера на пенсиите.

По думите на Цачева, единственият път на развитие за България е заедно с Европа. „Чрез изповядването на демократичните, евроатлантически ценности, ние имаме възможност да ползваме европейската солидарност и да развиваме всяко населено място в страната. Имаме свободата да работим и учим в чужбина“, обясни Цецка Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че всички региони в страната се променят. По думите й, чрез подобряването на инфраструктурата се създават по-добри условия за инвестиции в България. „В страната ни има едни от най-добрите условия за развитие на бизнес – имаме ниски данъци“, каза Цецка Цачева. Според нея чрез продължаването на съдебната реформа ще се отговори на необходимостта на българските граждани и на бизнеса от справедливост. „Ще работя за справедлив и независим български съд. Като президент ще настоявам за още по-радикална реформа в съдебната система. Ще предприема законодателна инициатива за промяна в Конституцията“, категорична  бе Цачева.

Кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова изрази категоричната си подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Фандъкова подчерта, че като председател на Народното събрание Цачева винаги е съдействала за решаването на проблемите на София. „Столична община и държавните институции работят в синхрон, за да можем да създаваме по-добри условия на живот за гражданите, за развитие на бизнеса, за насърчаване на инвестициите в столицата и в цялата страна“, обясни Йорданка Фандъкова.

На срещата присъстваха още кметът на район „Овча купел“ Христина Семерджиева, кметът на район „Красна поляна“ Иван Чакъров, народният представител Станислав Иванов и общинският съветник Татяна Георгиева.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3809 |08.11.2016 Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: Дясно мислещите хора трябва да подкрепят Цецка Цачева . 5| 17372 |08.11.2016 Радева пред Фрог: Гръбнакът на ГЕРБ е пречупен, хората не искат Борисов . 1| 3982 |08.11.2016 Цецка Цачева плаши със завръщане на Орешарски чрез Радев . 0| 4089 |06.11.2016 Ивайло Дичев: Хората се умориха от ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads