Реклама / Ads
32| 4940 |27.11.2013 НОВИНИ

Й. Цонев: Разбира се, че ще подкрепя комисия "Бисеров"

.
Йордан Цонев
Бисеров се оттегли от политиката, можете ли да кажете същото за Цветанов, който има три обвинения и стои на първата банка, попита Й. Цонев по повод евентуална комисия "Бисеров".
 

Бюджетът на НЗОК от предното управление има дефицит и ние искаме да платим сега 100%, ние ще платим, но това трябва да се отрази в бюджета на НЗОК. Това, как ще изглежда здравната система, трябва да е ясно още в първото полугодие на 2014 г., а не във второто, каза по БНР председателят на бюджетната комисия в НС Йордан Цонев.. Ако до края на годината не е ясна реформата в здравната система и то нейният завършек, просто няма да подкрепим никакъв бюджет. Това не е новина, просто ще го изпълним, добави той.
 

Няма предвидени повече пари за подслушване, а точно обратното, уточни Цонев. и посочи - три пъти по-малко ще бъдат. Парите, които са предвидени там са, защото се предвижда нова структурна агенция, която има нужда от сграда, техническо оборудване, мерки за сигурност на информацията. Оптимизирали сме бюджета със 7 млн., намериха се такива възможности за осигуряване на средства за тази агенция", каза Цонев.
 

Трябва да се осигури нормална работа за това звено и да се осигури в максимална степен сигурността на тази много важна информация за съдебната система и не само за нея.
 

За комисията за случая "Мишо Бирата", Цонев отговори, че най-вероятно в петък ще намери време да свика заседание по случая. За Георги Първанов никъде няма запис нещо да е разпореждал. Според вас трябва ли да изслушваме Първанов, след като никъде не е вземал отношение по темата, а бившият министър-председател го е назовал. Може би ще изслушаме бившия министър-председател, каза Цонев.


Разбира се, че ще подкрепя комисия "Бисеров". Бисеров, когато е преценил, че ще има срещу него действия, се оттегли от политиката, да можете да кажете същото за Цветанов, който има три обвинения и стои на първата банка, попита Цонев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 5595 |25.11.2013 Цонев: Не "Набуко", ами и "Травиата" ще строим, ако има . 22| 5665 |23.11.2013 Сидеров: Подкрепяме гражданските патрули . 96| 7376 |19.11.2013 Цонев: Бисеров е скромен човек . 66| 5574 |15.11.2013 Йордан Цонев: Оставка на кабинета няма да има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads