Реклама / Ads
7| 5115 |25.05.2019 НОВИНИ

ЦСКА излязоха с позиция за обвиненията, че са участвали в съмнителни мачове

.
От ЦСКА излязоха с официална позиция по повод набиращия все по-голяма скорост скандал за съмненията, че ”червените” са участвали в съмнителни мачове.
 

Още снощи във футболни среди тръгна мълвата, че ключови играчи на Черно море са играли в полза на "армейците" и поради тази причина не са взели участие в мача с Лудогорец вчера.

 

Ето какво публикуваха в официалната страница на ЦСКА:

"Футболният сезон завърши, но след последния мач върху нас се изля поредната доза медийна помия. За да се отклони вниманието от случващото се на стадиона в Разград, което в крайна сметка реши изхода на първенството, услужливо сайтове и медии подеха в хор новата долнопробна и откровена лъжа, че половин отбор на Черно море са се провалили на детектор на лъжата заради двубоя с ЦСКА и затова са освободени от тима си.

 

Искаме отговорно и категорично да заявим, че клубът ни не използва подобни начини за печелене на срещите си. Обвиненията срещу нас са инсинуации, целящи да ни компрометират и същевременно да прикрият очевадната липса на феърплей при решаване на спора за титлата. Призоваваме обвиняващите ни да излязат официално, аргументирано и с конкретни факти да докажат "вината" ни. Не само да се шушумуши и разни писарушки да ни петнят името. Да се сезират и самосезират всякакви институции! Ние не се притесняваме, защото съвестта ни е чиста, но явно има хора, които треперят само при мисълта за нас и денонощно умуват каква интрига да сътворят. С времето - от жалка, по-жалка...

 

Същевременно ЦСКА пита - как така всичко "избухва" 20 дни по-късно? Защо е намесен и вторият вратар, който дори няма право да играе по договор срещу ЦСКА? Не можаха ли да измислят нещо ново, а повтарят порното отпреди 7 години в Перник? Бумеранг от лъжи, който ще се върне, защото за да прикрият далаверата не се поколебаха да очернят дори хора като Георги Илиев, например, градил добро име две десетилетия... Но явно няма стари и млади в нечистите им жертвоприношения. Затова и 17-годишно момче беше поставено на вратата... Това са само някои от фактите, които обясняват защо на "Армията" имаше драма, а в Делиормана - измама. Имаме и още въпроси, но ЦСКА е много голям, за да прави удоволствие и да се обяснява на слабите и неталантливи "сценаристи", съшили всичко с бели конци.

 
Крайно възмутени сме и от отношението на медии, които по пряк и косвен път са свързани с човек, контролиращ и притежаващ телевизионните права на шампионата. Това е добре обмислена и целенасочена атака. И ако досега страдахме предимно от тенденциозност в съдийството, това вече е удар под кръста, който иска окончателно да ни повали. Естествено, че тези страхливци няма да успеят!

 

Длъжни сме да заявим обаче, че ако тези медии продължат с подобно неуважително, уронващо реномето и името на клуба ни отношение, ако не спрат с тези грозни атаки и лъжи, ЦСКА ще предприеме радикални мерки да не бъде занапред част от тази воняща медийна среда. И по-конкретно, ще обмислим начин как да се преразгледа участието ни в договора за собственост на телевизионните права и ние да не бъдем отразявани от тези навързани като свински черва медии, сайтове и телевизии. Не е тайна, че ЦСКА генерира най-голям зрителски интерес и рейтинг на гледаемост. Готови сме обаче на крайни действия само и само да защитим честта на армейския клуб.

 

От ръководството на ЦСКА".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3843 |22.05.2019 Официална позиция на ЗД „Бул Инс“ АД . 4| 4096 |03.05.2019 Драма в ЦСКА! Любо Пенев напуска, Люпко Петрович го сменя . 3| 3760 |01.05.2019 МВнР излезе с позиция за събитията във Венецуела . 10| 4577 |03.04.2019 ЦСКА изхвърли Лудогорец за Купата, на полуфинал е

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads