Реклама / Ads
0| 4681 |20.06.2015 НОВИНИ

ЦСКA ще играе при аматьорите, Божков подкрепи клуба в отворено писмо

.
Васил Божков разпространи официалното си становище относно участието си и подкрепата му в ръководството на ЦСКА. След среща с феновете днес стана ясно, че следващата седмица ще бъде учреден нов армейски клуб, който ще започне новия сезон от "А" окръжна група. Бизнесменът ще се ангажира с финансирането на отбора.
 

Ето и цялото становище на Васил Божков:

 

Уважаеми привърженици и медии,

 

ЦСКА вече не се нуждае от спасяване, а от възраждане. Начинът, по който това може да се случи е само един – да се обърнем към традициите, създали най-титулувания клуб в българската футболна история, а именно – ред и дисциплина. От днес ЦСКА ще работи за ЦСКА. Промените в начина, по който е управляван 31 кратния шампион на България ще има и те ще са драстични. Предстоят много трудности и препятствия, които са преодолими само ако има обща воля и цел, зад която да застанат всички, свързани с клуба.

 

В името на морала и законноста ЦСКА ще започне своето възраждане от А окръжна футболна група.

 

През последните два месеца г-н Васил Божков бе упорито канен и многократно обявяван като новият собственик на ПФК ЦСКА.

 

Днес, 20.06.2015 г., бе проведена поредната среща с представители на привържениците на ЦСКА. След нея господин Божков официално заявява своята позиция и тя е, че ще подкрепя клуба през целият му път до мястото, което заслужава, а именно елита на българския и европейския футбол.

 

Подробностите около структурирането и организацията на ЦСКА София ще бъдат обявени през следващата седмица.

 

Борислав Петров

ПР на господин Васил Божков

 

Междувременно се разбра, че ЦСКА ще играе при аматьорите, стартирайки новия сезон от "А" областна група, стана ясно след срещата на бизнесмена Васил Божков с привърженици на "червените", на която бяха обсъждани варианти за бъдещето на клуба, съобщи Gong.bg

 

Феновете на тима ще направят нов клуб, който ще бъде финансиран от Васил Божков. Бизнесменът ще бъде подпомаган от още няколко акционери. Новото дружество няма да наследи дълговете и пасивите на старото.

 

Бюджетът на ЦСКА ще бъде 3 милиона лева. Новоучреденият клуб, който ще бъде регистриран в понеделник, ще получи стадион "Българска армия", както и базите на Панчарево. Другата седмица на специална пресконференция ще бъде представен и екипа на новия клуб.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4314 |27.05.2015 Исмаилов: Етническата игра ще продължи да се играе . 7| 5599 |17.02.2015 Ревизоро: Бойко играе цар, поданиците - разорени . 26| 4960 |23.01.2015 Генсекът на НАТО: България трябва да играе ролята на НАТО като цяло . 21| 7920 |21.01.2015 Евгений Дайнов: РБ играе пръчка и морков спрямо инертното тяло ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads