Реклама / Ads
80| 5466 |20.02.2011 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Бъдещият президент на страната ще бъде от политическа партия ГЕРБ

.
Цветан Цветанов
ПП ГЕРБ ще участва само с прагматични бъдещи решения. Ние ще запазим приемствеността в политиките в местната власт, за да продължим добрите неща, които ще бъдат реализирани от съответните местни власти. Надали днес има човек в страната, който да каже, кой ще е кандидатът на ПП ГЕРБ за президент.
 

Това каза Цветан Цветанов на пресконференция при представянето на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.

Председател на предизборния щаб е Цветан Цветанов. Заместник на Цветанов ще бъде Цветомир Паунов. За юридическите въпроси и методологията на кампанията ще отговарят Искра Фидосова, Димитър Лазаров и Цвета Караянчева. Организационно-политическите въпроси са в ръцете на Пламен Нунев, Веселин Златев и Евгения Алексиева. Координацията с националните структури е поверена на Александър Ненков и Боян Милушев. С политически маркетинг, анализи и прогнози ще се занимават Елен Герджиков и Валя Чилова.

На пресконференцията Цветанов заяви, че е убеден, че ПП ГЕРБ ще постигне по-добри резултати и уточни, че в лицето на местната власт и НСОРБ могат да работят за реализирането на добри регионални политики.

По отношение на компроматната война това, което сме казали на нашите членове е, че може би те ще чуят много за себе си, което няма нищо общо с истината. Той даде пример с 2007 година, когато за Димитър Николов е имало слухове, че той е контрабандист, че имал различна сексуална ориентация. Според Цветанов въпреки всичко, изписано за Николов и за семейството му, той може да бъде отчетен като един от успешните кметове на политическа партия ГЕРБ за Бургас.

Цветанов благодари, че е бил избран за пореден път да оглави предизборния щаб. Уверявам ви, че ние няма да отговорим по същия начин, каза Цветанов по отношение на нападките към ГЕРБ и заяви, че ПП ГЕРБ няма да играе по сценария „нечиста игра”.

Създаването на Националния предизборен щаб по никакъв начин не ограничава възможностите на тези, които участват в него, да бъдат предложени за кандидати на предстоящите президентски избори, каза Цветанов.

Надали днес има човек в страната, който да каже, кой ще е кандидатът на ПП ГЕРБ за президент, но мога да ви уверя, че бъдещият президент на страната ще бъде от политическа партия ГЕРБ, посочи Цветанов.

Май или юни ще бъде публично оповестено кои ще бъдат кандидатите на ГЕРБ за предстоящите президентски избори.

По отношение на местните избори Цветанов посочи, че спечелването на изборите от Славчо Атанасов в Пловдив, е само и единствено благодарение на политическа партия ГЕРБ. Хората желаят действително промяна, посочи Цветанов и заяви, че в Пловдив ще бъде издигната номинация на ГЕРБ и кандидатура, която ще спечели изборите там. Това ще е вторият по големина град след София, където и Йорданка Фандъкова ще спечели за втори пореден път изборите за кмет.

ПП ГЕРБ участва самостоятелно и в тази посока ние винаги сме се придържали към ясните отговорности за съответните политики в страната, каза още Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 5484 |19.02.2011 С. Станишев: Управлението на страната върви към едноличен режим . 59| 4843 |16.02.2011 Цв. Цветанов: Няма да се оттеглям; дайте нещо по-сериозно! . 43| 5245 |13.02.2011 Цв. Цветанов: Които искат оставката ми, искат да се дестабилизира страната . 74| 4773 |12.02.2011 В. Сидеров: Кандидатирам се за президент!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads