Реклама / Ads
121| 6338 |25.07.2011 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Битката ни с престъпността ще се запомни от поколенията

.
Цв. Цветанов
Точно вие от Тройната коалиция не трябва изобщо да поставяте темата за организираната престъпност, обърна се той към опозицията. Вие сте си били заедно с нея, сега също сте си заедно. Това важи очевидно и за СДС и Синята коалиция.
 

Вотът на недоверие е безсмислен и вие много добре го знаете, обяви министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов в НС. Ако бяхте толкова добри, ако имахте политическата воля през тези 20 години, нямаше въобще да се говори за СИК, ВИС... Защо сте ги създали, защо сте ги укрепвали, за да говорите днес, че ги е имало?, - попита той. Когато говорим за организирана престъпност, вие от Тройната коалиция не трябва изобщо да поставяте тази тема, каза още Цветанов, според когото предишните управляващи са отговорни за безпрецедентния механизъм за наблюдение, наложен на страната в областите правосъдие и вътрешен ред.

Само две партии не са участвали в управлението на страната - ГЕРБ и "Атака", каза още Цветанов, с уговорката, че между двете партии имало диаметрални противоположности, но партията на Сидеров не искала управленски постове.

Доволен съм, че постигаме онова, заради, което хората ни избраха. А вие правите политически популизъм, обърна се Цветанов към опозицията и добави, че политиката, която кабинетът прави ще остане историческа за България, която е коренно променена.

Изпитвам сериозен респект и уважение към лекарската професия, съобщи Цветанов. Извинявам се на всички, които са се почувствали незаслужено обидени. Но защо вие давате заключение за невинност, без да е приключила експертизата, попита той по повод случая в Горна Оряховица. Според него всички лекари знаели какво прави МВР.

Вие сте си били заедно през годините, сега също сте си заедно, каза той за БСП, СДС и Синята коалиция. Подкрепата за сектор Сигурност от ГЕРБ е важна за мен и е кураж за България, а тук се показват плакати от човек, който стана говорител на организираната престъпност, продължи той.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 105| 5378 |20.07.2011 Цв. Цветанов: Политици са зависими от лица като Трактора . 80| 5567 |19.07.2011 Цветанов: Имаме съмнения кой стои зад взривовете . 36| 5016 |06.07.2011 Цветанов: България е на крачки от Шенген . 8| 5548 |06.07.2011 ГЕРБ и БСП кръстосват шпаги в битката за крепостите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads