Реклама / Ads
20| 4715 |07.04.2009 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Очаквайте кабинет на ГЕРБ с премиер Б. Борисов

.
Цветан Цветанов
Хора във властта, допринесли за лошия имижд на страната дотук, няма да имат място в бъдещото управление, обяви формалният лидер на ГЕРБ и каза, че ще държи на моралните ангажименти, поети пред партията.
 

Разликата между изявлението на Симеон Сакскобургготски от 6 април 2001 г. и заявката на ГЕРБ за вкарването на нови хора във властта, за нов курс за развитие на страната след изборите, за нов начин на контрол над депутатите, е огромна, обяви по БТВ формалният лидер на ГЕРБ Цветан Цветанов. Той каза, че не е имал за цел да дублира съзнателно датите, на които са направени тези доста подобни по същество заявки, още повече, че, според него, приликите били твърде малки. Когато Сакскобургготски направи обръщението си, НДСВ още не съществуваше, а ГЕРБ отдавна е на политическата сцена, напомни Цветанов.

ГЕРБ няма да взима политически решения в ущърб на държавата, обеща лидерът на ГЕРБ и напомни, че партията ще участва сама в изборите, за да носи отговорност и да бъде принципна. Морален ангажимент щели да поемат бъдещите депутати, излъчени от партията, да напуснат депутатското си място, ако изневерят на формацията и на дисциплината за явяване на работното им място. След три неявявания в парламента народен представител от ГЕРБ трябва да излезе от него, поиска Цветанов, признавайки, че подобна декларация, която ще се поиска от всички, няма юридическа стойност.

Хора във властта, допринесли за лошия имижд на страната дотук, няма да имат място в бъдещото управление, зарече се Цветанов и каза че единствено Георги Кадиев няма подобен ореол, но пък носeл бремето на своята партия. Ще се възползваме от административния капацитет на професионалистите, но не и от политическия на хора, управлявали през последните 18 години.

Кабинет на ПП ГЕРБ с премиер Б. Борисов ще има, ако партията спечели пълно мнозинство, обяви Цв. Цветанов и увери, че тайни преговори между лидерите на ГЕРБ и ДСБ не се водят.

Цветан Цветанов няма да се развежда, няма извънбрачно дете и е клинично здрав, опроверга накрая формалният лидер на ГЕРБ слуховете в жълтата преса по повод собствената си персона.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 10032 |13.03.2009 Я.Янев и М. Димитров – вицепремиери в кабинет на ГЕРБ . 18| 6427 |27.02.2009 Кабинетът на Виденов върнал братя Галеви на работа в МВР . 22| 4895 |12.01.2009 Опозицията: Кабинетът бута страната към зависимост; управляващите: направихме всичко необходимо . 29| 4923 |11.01.2009 С. Станишев: Политиката на кабинета - спасителна в бурното море на кризата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads