Реклама / Ads
51| 5444 |20.03.2011 НОВИНИ

Цв. Цветанов: Синята коалиция и БСП играят в един и същ отбор за изборите

.
Цветан Цветанов
През април, май ще бъдат обявени кандидатите за кмет на партията. За президентската кампания кандидатът ще бъде обявен през юни – юли. Тази седмица ще бъдат разработени указанията за местните структури за провеждане на събранията за номинациите на кандидатите. След това ще се проведе обсъждане за всяка една община по отделно и за всяка една структура по отделно.
 

ГЕРБ ще се придържа към позитивна, конструктивна и градивна кампания на предстоящите избори, каза Цветан Цветанов, председател на предизборния щаб на ГЕРБ по време на пресконференция на партията.
Щабът на ГЕРБ днес започва допитване до членовете и симпатизантите на партията с оглед на предстоящите избори. „Чрез допитването целим да получим повече информация за повече хора, които биха могли да решат поставените проблеми, които лежат пред хората и да имаме обратната връзка с всеки един редови член на ПП ГЕРБ”, каза Цветанов.
.
Ние трябва да получим информация от всички членове на ГЕРБ, за да може да вземем правилните политически решения, които предстои да бъдат вземани във връзка с предстоящите местни и президентски избори”, посочи той.

Кампанията на ГЕРБ ще бъде лице в лице – ще се търси обратна връзка с избирателите за реалните неща, които се случват в държавата, обясни още Цветанов.

Във Варна ще бъде издигнат кандидат на ГЕРБ. Преди изборите ще бъде направена равносметка дали са допуснати грешки при избора на кандидати за кметове и общински съветници, които спечелиха вота през 2007 г. Например – оправдали ли са доверието, което партията им е дала.

Според Цветан Цветанов има много успешни независими кметове, за които няма проблем да бъдат издигани като кандидатури на ГЕРБ. Например кметът на Раднево е бил независим, но по-късно е станал част от партията.

Синята коалиция и БСП играят в един и същ отбор за изборите, каза Цвета Караянчева, член на националния предизборен щаб на ГЕРБ.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 61| 5373 |08.03.2011 Цв. Цветанов: Летният доклад за Шенген ще бъде положителен . 9| 5069 |07.03.2011 Цветанов: Жертвите на пътя трябва да намалеят с 50% . 105| 10322 |25.02.2011 Цветанов: Първанов, кажи дали Клюлев е бил мафиот? . 31| 5318 |22.02.2011 Цв. Цветанов: Не съм платил сметката на Цв. Йовчев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads