Реклама / Ads
28| 5003 |15.12.2013 НОВИНИ

И Цветан Цветанов бил Хамстер

.
Прякорът на Цветан Цветанов е бил Хамстера. Говорил съм с негови съученици и те ми разказаха. Затова той намрази Антон Петров-Хамстера. Това каза лидерът на "Евророма" Цветелин Кънчев в предаването "На светло с Люба Кулезич" по Нова телевизия.
 

Лидерът на "Евророма" сподели, че е бил задържан три пъти по нареждане на Цветанов. "Не мога да кажа, че Цветанов е престъпник, докато не видя влязла в сила присъда. Той се разправяше по безобразен начин с неугодните за него съдии. Не мога да правя като него. Не мога да размахвам пръст пред съдебната система. Когато няма натиск върху съда, каквато и присъда да има, ти трябва да я приемеш", заяви лидерът на "Евророма".

Кънчев допълни, че Борисов е имал харизмата, около която са се обединили много хора. "Но след като Цветанов и Фидосова успяха да натикат в ъгъла тези хора, да им обяснят, че са "господин Никой", повече от нормално е тези хора да не издържат и да напуснат партията. Надявам се, че вече ще се откажат да хвърлят парите си на вятъра за разни протестъри и кресльовци. Не мога да скрия - и наши хора взеха по 50 лева за тези протести. Но ги обвинявам в дискриминация - ГЕРБ подбираха само бели цигани", пошегува се Цветелин Кънчев.

Запитан какво казва прословутата му баба-гадателка за бъдещето на Цветан Цветанов, Цветелин Кънчев отговори: "Каза, че вижда решетки за хора по върховете на тази партия. Ние по принцип си имаме един любимец в лицето на Цветан Цветанов. Но тя бе категорична - вижда решетки около него". Лидерът на "Евророма" обаче каза, че няма да е щастлив, ако види Цветан Цветанов зад решетките: "Все пак той е бивш министър на вътрешните работи. Нали си давате сметка, че по този начин вярата в институциите се срива. Древна китайска поговорка е, че който сее ветрове ще пожъне бури. А Цветанов пося урагани". "Неговата вина е, че със своя ресурс беше ангажирал изцяло медийното пространство с едни фалшиви полицейски акции, които отклониха вниманието от реалните проблеми на държавата. ГЕРБ успяха да овладеят цялата престъпност в своя изгода", заяви Кънчев.

"Тя каза - напред и нагоре. Още през 2009 г. му каза да не се ядосва, защото извън България го чака голямо бъдеще. Извън България и в полза на България", така пък баба му вижда бъдещето на Сергей Станишев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 35| 8898 |13.12.2013 Скандал! Атакисти "застреляха" Цветанка Ризова с колажи в ефир . 28| 6561 |13.12.2013 Адвокат Менков бил арестуван, за да не защитава Ц.Цветанов . 49| 5000 |11.12.2013 Цветанов: Няма да подам оставка! . 15| 4962 |11.12.2013 Найденов пророкува: Цветанов ще напусне ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads