Реклама / Ads
62| 13139 |25.09.2020 НОВИНИ

Цветан Цветанов: ГЕРБ не пипаше по списък от ДПС горските в страната

.
Цветан Цветанов
Бившият втори в ГЕРБ хвърли поредната бомба в ефир. Цветан Цветанов освети ”флирта” между ДПС и управляващите. По думите му ДПС са били обслужвани от всички горски в страната, а Румен Порожанов - бившият министър на земеделието, храните и горите е имал списък с имена, които да обсъди с Мустафа Карадайъ. Заради това и самият той подал оставка.
 

По думите на бившия втори в ГЕРБ конкретни министри са уволнявали служители в услуга на една или друга партия.

 

Цветанов отново заяви, че е взел решението си да напусне редиците на ГЕРБ заради отклоняването от политиката и "мисията" на партията.

 

"Има граници, които не могат да бъдат преминати. Ако не беше станал скандала #АпартаментГейт може би пак щях да напусна. Това, което видях по време на европейската кампания ми даде аргументи да отида при Борисов и да поставя на масата ясно намеренията си. Това, което се случва за последната една година, харесва ли ви?", посочи Цветанов пред "Нова телевизия".

 

Той коментира и твърденията, че е замесен в скандала със снимките и записите с премиера Борисов.

 

"Не съм в това близко обкръжение, което може да влиза във всяка една точка и всичко което е по-интимно за един човек. Думите на Тома Биков бе антикризисен пиар и първата реакция. Вчера видяхме пък още един кризисен пиар за тази “дама”. Това са толкова несъстоятелни тези. Не мога да бъда аз и не може да бъде мъж. Поне от тази гледна точка", посочи Цветанов.

 

Под умите му вилата се охранява от НСО. Цветанов определи като "абсурдно" твърдението, че някой може да се качи във втората част и да разнася телефон.

"Този достъп трябва да бъде осигурен. Тезата е за отклоняване на вниманието", категоричен беше бившият втори в ГЕРБ.

 

Той продължи и твърденията си по линия на Томислав Дончев и Тома Биков. Припомняме, че миналата седмица Цветанов заяви, че именно те са част от очернящата срещу него кампания преди години, като посочи, че са искали да заемат неговото място в ГЕРБ.

 

"За всички в партията е ясно, че това е така. Мнението ми за Борисов и Харизанов е ясно - те са заедно. Борисов искаше той да е част. Бях човекът, който настояваше Харизанов да не е в листите. Не може такъв човек да ти представлява партията. Винаги съм имал тази позиция пред Борисов", посочи още Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 6877 |25.09.2020 Съпруга на осъден бивш кмет на ГЕРБ - единствен кандидат за градоначалник на Септември . 40| 7647 |24.09.2020 Джема Грозданова: Много са причините да напусна ГЕРБ, свърши ми търпението . 13| 8710 |21.09.2020 Доц. Христо Христев търси отговор на мистерията на пътното строителство на Борисов/ГЕРБ . 17| 6298 |21.09.2020 28 души и общинският лидер на ГЕРБ в Баните напускат партията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads