Реклама / Ads
1| 4888 |30.09.2015 НОВИНИ

Цветан Цветанов: Екипът на ГЕРБ-Белоградчик е силен

.
Цветан с ГЕРБ-Белоградчик
Ние сме тук в Белоградчик, не защото ни е необходима поредната победа в поредната община, а защото за нас е важно Белоградчик да се развива така, както се развиват съпоставими по население и големина общини, в които местната власт се ръководи от ГЕРБ. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Белоградчик.
 
„Когато си сигурен, че ще победиш, може и да не посещаваш по-малките общини, но за нас е важно да покажем своето отношение към всеки един български гражданин. Призовавам Ви да гласувате разумно и да направите своя демократичен избор. Знам, че всеки има препоръки, а сигурно и критики, но ние заставаме пред Вас с високо вдигнати глави като национално отговорна партия, която в рамките на една година върна най-важното за една държава-членка на Европейския съюз – доверието“, заяви Цветанов. Зам.-председателят на ГЕРБ призова присъстващите да подкрепят силния екип на ГЕРБ-Белоградчик, начело с кандидата за кмет Мирослава Чавдарова. „За видими резултати за Белоградчик, за устойчиво управление и сигурност“, каза Цветан Цветанов.

„Имате честта да живеете в едно от най-красивите места на България. Днес Вие сте работодателите и трябва да назначите хората, които най-добре ще свършат работата, които ще работят за развитието на Белоградчик. През новия програмен период в България ще влязат над 32 милиарда лева, които трябва да направят живота на хората по-добър. Изберете тези, които са показали, че могат да бъдат последователни и градивни. Изберете отбора на ПП ГЕРБ-Белоградчик“, призова евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Белоградчик Мирослава Чавдарова бе категорична, че застава начело на екип от знаещи, можещи и мотивирани хора, които познават проблемите на всяко едно населено място в общината, които са готови да работят за развитието на Белоградчик. „Заставаме пред Вас със своето лице, идентичност и история. Заставаме като хора, доказали се в своите професионални сфери. За нас Белоградчик е кауза. Затова ви призовавам подкрепете ни защото е време за видими резултати за Белоградчик”, категорична бе Мирослава Чавдарова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5437 |29.09.2015 Цветанов: Да върнем младите във Враца с Калин Каменов . 0| 5813 |28.09.2015 Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление . 3| 4513 |27.09.2015 Цветанов: Гарантирам, че ГЕРБ ще стои твърдо зад Петър Паунов в Кюстендил . 0| 4975 |27.09.2015 Цветан Цветанов: Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads