Реклама / Ads
6| 8497 |24.07.2019 НОВИНИ

Цветан Василев: Чак сега хората разбират как пълзящата мутропрокуратура е превзела държавата

.
Цветан Василев
Не съм експерт в тази област, но ми се струва, че това е поредният мутромилиционерски опит да се прехвърлят проблемите от болната на здравата глава. Виждаме апетитите на Пеевски в тол-системата. Това каза банкерът Цветан Василев в „Честно казано“ с Люба Кулезич по Евроком.
 

Не искам да падам на тяхното ниво. Що се отнася до Гешев, нападките срещу мен, са абсолютно разбираеми. Неговото "бляскаво" развитие е свързано с делото КТБ. Хора от обкръжението му споделят, че той е бил възхитен от срещата с Пеевски, на която е поел това дело. Специализираният трибунал приема всякакви пасквили на прокуратурата. Поетият ангажимент от Гешев не е бил случайно. По това време е бил наказан и пратен в Перник. След като тоягата е играла, след това му  е подаден моркова. Развитието на Гешев доказва моите думи. Делото КТБ е замитане на следите върху позорната атака върху банката. И покриване на всички кражби след затварянето на банката.

 

Големият бизнес носи и изисква компромиси. Дълго време успявах да балансирам.  Независимо от атаките към мен и бизнеса, особено след идването на Борисов на власт, бил съм наивен, защото смятах, че Борисов е проблема за бизнес средата в България. Останах сам през 2014 година. Сега хората разбират как пълзящата мутропрокуратура е превзела държавата. Аз това съм го казал през 2014 година. Прокуратурата е част о съсипването на банката. Затова битката е на живот и смърт. В кочината ми е смешно, когато Гешев твърди ,че съм бил плащал на прокурор във Франция. Ясно е къде и на кой адрес се пазаруват. Въпросният прокурор е толкова отдаден на Пеевски, че няма как повече.

 

На Гешев са му обещали твърдо ,че той ще бъде единствен и неуспорим избраник. Сега сме в ситуация, която напомня на избора на Пеевски за шеф на ДАНС. Това предложение не трябва никого да изненадва. Има един рак, който може да го нареченм „модела КОЙ“. Той се оглежда  в парламента, ВСС, прокуратурата. Аз му казвам чугунено мнозинство във ВСС на Пеевски и Цацаров. Той е съчетал качествата на премиера и Пеевски. Прокуратурата е основна цитадела на шайката. Овладели са всички регулатори. Без прокуратурата-те ще отстъпят. Затова те няма да я дадат без бой.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8220 |24.07.2019 Асен Генов: Мутрите се усетиха, че са изпуснали АйТи сектора и сега се опитват да го овладеят . 2| 8070 |24.07.2019 Горещо ще е в предаването на Люба Кулезич, участва банкера Цветан Василев . 6| 5751 |23.07.2019 Лидерът на БОЕЦ: Сега гражданите избираме - Иван Гешев или Бойко Атанасов . 20| 13934 |23.07.2019 Цветеслава Гълъбова: Преди пет години предложение като Гешев изкара хората на улицата. А сега....

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads