Реклама / Ads
21| 6775 |05.11.2013 НОВИНИ

Цветанка Ризова подбуди Сидеров към разтурване на парламента

.
Май върви някакво съглашателство между ГЕРБ и БСП. Гласуват заедно, подават си топката. Но за коалиция не съм чувал. Това каза в "Лице в лице" по bTV Волен Сидеров и не се върза на въдицата на водещата Цветанка Ризова, която го подбуждаше с гласуване и кворум да разтури парламента.
 

Тя го прикани веднъж да не гласуват, за да се види дали наистина има някакво съглашателство или коалиция между ГЕРБ и БСП. В отговор лидерът на „Атака” обясни, че би „срутил” Народното събрание, ако знае, че на последващите избори народът няма да напълни парламента с гербаджии, а „Атака” ще има мнозинство, за да управлява.

Най-после се престраши да свика Консултативен съвет. Обещах да не питам да вилата му в Гърция. Няма да се отклонявам от темата за бежанците, но той пак е закъснял с въпроса. Правителството вече  каза своите мерки. Трайни мерки трябва да се вземат. Тези потоци от хора ще продължат да идват независимо от събитията в Сирия. Какво ще стане ако Африка се пренесе в Европа. Европа ще стане Африка. Таки лидерът на "Атака" коментира свикването на Консултативен съвет по национална сигурност от Росен Плевнелиев и темата за бежанците.

"Когато не ходиш на работа по неуважителни причини, не трябва да получаваш пари", каза още Сидеров. Той повтори искането си партийните субсидии да бъдат премахнати, като предлагам партиите да имат безплатно време по телевизиите. Смятам да предложа това на обсъждане в Народното събрание. По този начин лидерът на Атака коментира днешното решение на Народното събрание депутатите да получават пари дори когато не идват на работа.
 
Госпожа Магдалена Ташева има мнение и го защитава с кадри, каза още Сидеров. Тя визира определени групи, които режат глави. Това ДАНС го е знае, каза лидерът на Атака. Според него, ако нелегалните имигранти бъдат екстрадирани, в страната ще има елементи на гражданска война.

За Цветлин Йовчев и неговата оставка, която иска "Атака", Сидеров посочи: Мерките са МВР за справяне с кризата с бежанците са закъснели, макар и да са добри намерения.

Няма страх да загубя ключовата си роля, защото тя е преувеличена, допълни Сидеров. Той посочи, че има възражения по Бюджет 2014 г. и ще ги каже, когато започне обсъждането.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 4831 |25.09.2013 Плевнелиев призова ООН да си удържи на думата . 11| 4881 |14.09.2013 България по-скоро в Шенген, призова Барозу . 5| 5270 |20.08.2013 Фандъкова: Призовах пътния участък да се открие по-рано . 78| 5406 |19.08.2013 Борисов призова за оставка кабинета "Орешарски", заради пътния инцидент

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads