Реклама / Ads
33| 7689 |25.11.2010 НОВИНИ

Цветанов: Ако кажа, нещата ще бъдат много страшни!

.
Цветан Цветанов
"Ако кажа, нещата ще бъдат много страшни". Така вътрешният министър Цветан Цветанов отговори на въпрос дали има досъдебни производства срещу магистрати, които продължават да влизат на дела.
 

"Много са данните, в които има подобна информация, много са досъдебните производства, които правим, но сами разбирате, че не мога да коментирам неща, които са предмет на работа на службите. Това означава, че ще изнеса класифицирана информация и ще осуетим евентуалното провеждане на предстоящи операции", добави МВР-шефът.

Според Цветанов информацията от СРС-тата по делото срещу Петър Сантиров, Тенчо Попов и Николай Цонев дава много ясни отговори на всичко, което се е случвало у нас през последните 20 години.

"Тази стенограма дава отговор на това, което съм имал предвид. Това е реалността, в която сме живели, това е заблудата, в която ние сме живели", каза вътрешният министър.

"Нека да дадем шанс на българското правителство, което тръгна реално да се бори срещу организираната престъпност и корупцията. Това ще има съпротивление, което ще бъде консолидирането на организираната престъпност и на тези, които не искат да се променя статуквото", допълни още Цветанов.

Министърът нарече Петьо Петров, който е свидетел в момента по делото срещу Попов, Цонев и Сантиров, доблестен следовател и обясни, че записът от деня на ареста на тримата подсъдими е изпратен и на ВСС, и на всички институции, които са го поискали.

Вътрешният министър отрече да има конфликт между него и Румен Петков, който сезира главния прокурор във връзка с внушенията, които Цветанов и Ваньо Танов правят в медиите по негов адрес.

"Искаме да се концентрираме върху реалните политики, които реализира МВР. Нека да не коментираме повече неща, които са свързани с някакви констатации и импровизации за някакви конфликти между дадени лица. Няма такива конфликти, има политики, които трябва да бъдат реализирани", отсече Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 5189 |24.11.2010 Цв. Цветанов: Няма разработка за В. Танов . 4| 5231 |20.11.2010 Цветанов: Стремим се към разкриването на всички поръчкови убийства . 49| 7066 |16.11.2010 Цв. Цветанов: Филчев поръчвал убийства, подставени лица на Трактора ги изпълнявали . 1| 4905 |15.11.2010 Цветанов: Работим по разкриване на поръчковите убийства

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads