Реклама / Ads
41| 5610 |28.03.2013 НОВИНИ

Цветанов гарантира: Службите не са следили политически опоненти

.
Цветан Цветанов
През 2009 г. не знаехме какви са подводните камъни и имаше определени разминавания с реалностите. Политика на ГЕРБ е било да няма чадъри над абсолютно никого, увери екс вътрешният министър.
 

Увеличаването на доходите, на майчинството и пенсиите, стабилизацията на енергетиката са сред основните акценти в програмата на партията, увери по БНТ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ще се търсят начини за стабилизирането на малкия и средния бизнес, повече резерви и възможности, защото знаем колко е тежко състоянието на българските граждани, добави Цветанов. 


През 2009 г.  не знаехме какви са подводните камъни и имаше определени разминавания с реалностите и информацията, която ни предостави предишното правителство. Убеден съм, че заедно с всички представители на неправителствените организации и експертите ще финализираме една добра управленска програма, която ще бъде в размер на 200 страници. Ще направим този баланс, с който да запазим стабилността и в същото време да увеличим доходите на гражданите, каза той.

Политика на ГЕРБ е било да няма чадъри над абсолютно никого. Всичко това, което се е забавило през тези три години, е в компетентността на прокуратурата. Изпълнителната власт е свършила своето. Когато има подобни неща, трябва да се изчистят проверките по конкретния казус и да се каже дали този е виновен или не. Ако министър Найденов може да оказва натиск върху прокурори, ще го призная за много велик, коментира Цветанов казуса с екс земеделския министър М. Найденов. И той, и Бойко Борисов бяха категорични и ясни: Мирослав Найденов няма да участва в предизборния процес, докато не бъде изчистено името му, категоричен беше шефът на щаба на ГЕРБ. 

Гарантирам, че нито веднъж, по никакъв начин службите не са използвани да се следят политически опоненти, но когато един граждани наруши закона, независимо дали е висш държавен служител или не, трябва да се спази законът; нали затова трябва да сме държавна институция – да гарантираме конституционните права на гражданите, добави още Цветанов.

Призовавам българските граждани да гласуват за това, което е реалистично, заключи Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5358 |26.03.2013 Цветанов: Напускам всичко, ако са подслушвани журналисти . 23| 5472 |25.03.2013 Цветанов ще се изправи срещу Местан в Кърджали . 36| 5663 |23.03.2013 Заплахите за живота на Цветан Цветанов - повече от 20 . 20| 5087 |23.03.2013 МВР: В службите има сигнали, че е застрашен животът на Цветанов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads