Реклама / Ads
3| 4509 |27.09.2015 НОВИНИ

Цветанов: Гарантирам, че ГЕРБ ще стои твърдо зад Петър Паунов в Кюстендил

.
Източник: Пресцентър на ГЕРБ
С управленската програма на Петър Паунов и с неговия отбор от общински съветници Кюстендил ще продължи да се развива. Гарантирам, че ГЕРБ ще стои твърдо зад Петър Паунов. Изберете номер 15 на 25-ти септември, защото нямаме време за губене.
 

 Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов по време на официалното откриване на кампанията на ГЕРБ в Кюстендил. Цветанов подчерта, че ГЕРБ няма да залага на агресивни послания и заклинания, характерни за политическите опоненти на партията. „На агресията не трябва да отвръщаме с агресия. Най-важното в политиката е да имаш капацитет, потенциал, да дадеш стабилно управление на общината.

 

Това минава през стабилното правителство, което имаме днес в лицето на Бойко Борисов. През тази кампания опонентите ни ще търсят ниска избирателна активност, защото не могат да предложат нито политики, нито програми“, заяви той. Зам.-председателят на ГЕРБ беше категоричен, че победата на Петър Паунов в Кюстендил ще донесе прозрачно управление на общината и ще бъде в подкрепа на стабилното правителство. „Не трябва да губим време – Петър Паунов трябва да продължи да работи и да се подготвя за новия финансов период, който е много важен както за Кюстендил, така и за всички останали общини“, посочи още Цветан Цветанов.

Кирил Калфин благодари за подкрепата на ГЕРБ.

 

„Срещу нас е отборът на лъжата. Те се опитват да застанат на пътя на развитието на Кюстендил. Ние заедно няма да допуснем подобно нещо. Заставаме зад Вас като доказателство, че ще постигнем всичко това, което желаем за Кюстендил“, подчерта Паунов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 7509 |27.09.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на столичния район “Възраждане“ Савина Савова посети „ Ден на занаятите“ на Женския пазар . 0| 4969 |27.09.2015 Цветан Цветанов: Време е за видими резултати в Сапарева баня с Калин Гелев . 1| 4638 |27.09.2015 С молебен за здраве и благополучие започна предизборната кампания на ГЕРБ Пловдив област в Асеновград . 0| 4981 |27.09.2015 Цветан Цветанов подкрепи отбора на ГЕРБ - Дупница и кандидата за кмет инж. Методи Чимев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads