Реклама / Ads
14| 5106 |05.10.2013 НОВИНИ

Цветанов: Хората искат предсрочни избори и това е единственият изход

.
Хората искат предсрочни избори, защото всички са свидетели на подмяната на вота, която бе осъществена на 11 май, в деня за размисъл, когато този ден бе опорочен. Това заяви заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов при посещение във Видин.
 

"Днес хората искат да вървим към предсрочни парламентарни избори и това е единственият изход, който имаме от тежката криза и в парламента, и в изпълнителната власт", каза Цветанов. По думите му не е нормално парламентът да работи под обсада на протестиращи, и с метални заграждения, като ежедневно се разширява периметърът им.

От началото на годината в ГЕРБ са приети 4000 нови членове, каза още във Видин Цветан Цветанов. В края на миналата година членовете на ГЕРБ в страната са били над 72 000 души, като освен новоприетите, има и хора, които са напуснали, уточни Цветанов.

От обиколките, които правим в страната, можем да кажем, че партията се намира в добро организационно състояние и сме си поставили задача като централно ръководство да посетим всички областни структури, посочи Цветанов.

Междувременно на среща късно снощи в областната структура на ГЕРБ във Видин бяха обявени изключените от редовете на политическата формация, а на новоприетите членове Цветан Цветанов връчи партийните книжки.

В салона на Драматичния театър във Видин Цветан Цветанов - заместник-председател на ГЕРБ, заедно с депутатите Красимир Велчев и Владимир Тошев, и Цветомир Паунов - административен секретар на ГЕРБ, разговаряха с актива по актуални политически въпроси, предава БТА.

169 са новите членове, приети в ГЕРБ във Видинска област от началото на годината, и на 50 от тях бяха връчени партийните книжки. Деветима са изключени от редовете на партията и техните имена са били обявени на областната среща. Сред тях са общински съветници и лидерът на общинската организация на ГЕРБ във Видин. Цветанов уточни, че изключването на членове на партията не е тенденция, а се случва само в някои областни организации.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 7394 |03.10.2013 Спря метрото към "Младост", хората блокирани вътре . 70| 5321 |01.10.2013 Цветанов: Големият губещ в частичните избори е БСП . 5| 6316 |01.10.2013 Кабинетът спасява хората с лоши ипотеки . 14| 5882 |22.09.2013 В. Рашидов: Пак се върнаха хората, отхранени със златни лъжички

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads