Реклама / Ads
22| 4769 |26.03.2015 НОВИНИ

Цветанов: Исканото извинение от Местан е стратегия на ДПС

.
Цветан Цветанов
Поисканото извинение от Лютви Местан е част от стратегията на нашите политически опоненти, за да консолидират ядрата си преди изборите. Нашата основна цел е да правим политика и да водим разговори с всички хора, независимо от етническата им принадлежност. Това каза зам. председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването "Още от деня" по БНТ.
 
През седмицата Местан изрази възмущението си от "лъжата" на Цветан Цветанов. На събранието в Сърница той е обвинил ДПС, че е нарекло кандидата на ГЕРБ друговерец. Цветан Цветанов посочи, че нагнетяването на напрежението е било ненужно, защото за всяка една община има еднаква тежест. Не трябваше да има такъв висок градус на напрежение. Убеден съм, че с усилията на всички общински съветници ще продължат да се развиват тези региони. Бъдещето е пред нас и всеки трябва да преосмисли поведението си, даде съвет Цветанов.
 
ГЕРБ се оказва единствената алтернатива на ДПС в смесените региони, посочи той. Провел съм разговори с нашият кандидат за кмет, както и с други представители и жители в Сърница, които потвърдиха че е имало такова изказване. Не мога да посоча човека, който го е направил. Веднага след нашата среща е имало среща с хората от представители на ДПС. Политиците не трябва да нагнетяват напрежение и да повдигат градуса на напрежението. Трябва да го правят с реални политики, коментира Цветанов.

ГЕРБ е най-голямата партия в България. В РБ има формации които събират по 7000 гласа, а сумарно 280-290 000 гласа. ГЕРБ е отговорна партия, в която има сблъсък на идеи.
Задаваме си въпроси в ГЕРБ / за преяждане с власт на РБ/ . Има стабилно правителство и парламентарно мнозинство, което дава гаранции за пълен мандат. Нашите намерения за за четири годишен мандат. Ние винаги участваме самостоятелно във всеки един избор, което може да не се харесва на реформаторите, коментира той мненията, че РБ е преял с власт и отношенията с реформаторите.

Пропиляли сме двадесет и пет години за добре структурирани служби и добра координяация. Има съгласие от всички партии, че е необходимо да бъде прието това законодателство. Между първо и второ четене може да се направи максималната оптимизация, за да се отговори на очакванията на обществото. Законоприектът на ген. Атанасов за обединение на военното и цивилното разузнане не получи подкрепа в комисията, заяви Цветанов, коментирайки приемането на закони в сектор "Сигурност".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 4474 |25.03.2015 Цветанов: НСО да бъде девоенизирано е въпрос на дебат . 2| 4796 |21.03.2015 Цветанов: Местните избори няма да нарушат стабилността на коалицията . 6| 4367 |17.03.2015 Цветанов: Заедно с РБ формираме бъдещото мнозинство в Сърница . 11| 4547 |16.03.2015 Цветанов: Очакваме ГЕРБ да бъде доминираща сила

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads