Реклама / Ads
0| 5808 |28.09.2015 НОВИНИ

Цветанов: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел на управление

.
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Петрич Димитър Бръчков ще донесе добрия модел за управление на общината. Важно е в Петрич да има промяна след 16 години управление на Вельо Илиев.
 

Димитър Бръчков е с добра визия за развитието на общината и ще даде добра перспектива на всички. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов на среща със симпатизанти и членове на партията, кандидати за общински съветници, кметове на кметства и представители на партии, подкрепящи ГЕРБ.

„Обединяването на много политически формации и много общински листи зад кандидатурата на ГЕРБ е ясен знак, че в Петрич търсите нов път и нов водач. Димитър Бръчков е правилният избор. Заедно със силно местно парламентарно мнозинство ще се реализира управленска програма, която да промени вашия град и вашата община, да създаде прозрачност и достъпност в общинската администрация“, каза още Цветанов. 

Зам.-председателят на ГЕРБ припомни, че след абдикирането на правителството на Орешарски от строителството на автомагистрала „Струма“ бяха създадени редица неудобства и причинени щети и на Петрич и на околните села. Цветан Цветанов подчерта, че, благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов, проблемите вече са разрешени, а магистралата е факт. По думите му, добрата съвместна работа между местната и държавната власт ще донесе само ползи на община Петрич.

„Да облечем доверието на хората с реални и видими резултати и на 25-ти октомври с № 16 да покажем, че шестнадесет години управление стигат“, заяви кандидатът за кмет на Петрич Димитър Бръчков.

Цветан Цветанов, заедно с кандидата за кмет Димитър Бръчков, областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народният представител от Петрич Димитър Танев, евродепутатът Андрей Новаков, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ в Петрич, се разходиха по централната улица на града. Цветан Цветанов разговаря и със земеделските производители, продаващи своята продукция на кооперативния пазар, които коментираха с него проблемите в сектора.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 13017 |28.09.2015 Асоциация за Фрог: Безобразията на зам. министър Васил Грудев грозят министерството и ГЕРБ . 0| 4749 |28.09.2015 Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Димитровград Димов: С номер 20 повеждаме с 2:0 . 2| 5495 |28.09.2015 Кандидатът за кмет на Хисаря Пенка Ганева: Успях с подкрепата на ГЕРБ . 3| 4513 |27.09.2015 Цветанов: Гарантирам, че ГЕРБ ще стои твърдо зад Петър Паунов в Кюстендил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads