Реклама / Ads
9| 4606 |20.03.2015 НОВИНИ

Цветанов и Карадайъ кръстосаха шпаги за Сърница

.
Цветан Цветанов на раздавал броеници и часовници в Сърница
От 2008 слушам за разногласия между мен и Борисов. Но няма такива, работя с него от 2001 година. Минали сме заедно през много трудности. Работим в екип в ГЕРБ и резултатите са ясни, това заяви в „Панорама” председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

На концептуално ниво знаем какво трябва да довършим по отношение на законите в сферата на сигурността. От 25 години нищо не е правено. Пакетът от закони щеше да бъде приет от 41-то НС, но поради приключването на работата на парламента не успяхме, оправдава се Цветанов.

 

На въпрос защо ГЕРБ оказва натиск в Сърница, той отговори: Несериозно е да се говори, че се опитваме да спечелим Сърница с натиск. Всички партии без ДПС се отказаха от населените места с мюсюлмани, но не и ние. Ние през 2007 г. не сме издигали кандидат, през 2011 г. - имахме. Сега кметът е наш – Мустафа. Искаме да продължи.

 

На въпрос дали се чувства променен като Борисов, народният представител от ГЕРБ отговори шеговито: Промених се, ставам по-възрастен. След 20 дни ставам на 50 и съм по-мъдър.

 

Връщайки се към темата за изборите в Сърница, Мустафа Карадайъ от ДПС заяви: Имаше кампания, водена чрез лесничеи. Използваха се държавни служители за партийни функционери. И трите населени места имат кметове. Водената политика получи оценка миналата седмица – кандидатът на ГЕРБ е с 30%, а ние – 40.

 

В отговор на нападките Цветанов отговори: Не носехме часовници и броеници.

 

Попитан Карадайъ дали ДПС управлява службите, той заяви: Не сме управлявали служби, ако беше така, трябваше да са в по-добро състояние.

 

С това изказване той влезе в противоречие с твърдението, че през 2014 година имало големи акции по залавяне на наркотици.

 

Вие казвате, че хем нямате нищо общо със службите, хем пък имате успехи, отбеляза водещият Бойко Василев.

 

Аз говоря за промяната, опита се да се измъкне Карадайъ.

 

Карадайъ бе човекът, който пръв се притече на помощ на Доган по време на атентата през 2013 година. „Не съм бил сам, хората в чужбина, които са гледали телевизия също са скочили”, каза Карадайъ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 4449 |20.03.2015 Цветанов към жителите на Сърница: Кой от вас ползва ток, без да плаща? . 6| 4398 |17.03.2015 Цветанов: Заедно с РБ формираме бъдещото мнозинство в Сърница . 11| 4560 |16.03.2015 Цветанов: Очакваме ГЕРБ да бъде доминираща сила . 1| 4415 |12.03.2015 Цветанов: Има един -двама фаворити за шеф на ДАНС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads