Реклама / Ads
41| 7660 |30.11.2013 НОВИНИ

Цветанов: Като махмурлук след голямо опиянение е ситуацията с мен

.
Цветан Цветанов
Служители от вътрешна сигурност, които не познавах до момента, в който влязоха в залата, бяха призовани като свидетели срещу мен, заяви по НТВ зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.
 

Скандалът беше, че имало някаква случка през 2011 г., а се разследват събития от 2009 г., каза той. Твърденията за това, че съм осуетявал нещо, са несъстоятелни; важно е обаче, че на делото се даде ход., добави Цветанов и благодари на адвокатите си, вкл. и на германския, който имал солиден опит в Бундестага.

Ханс -Петер Уул не е скъп адвокат, неговият ангажимент е на база на впечатленията, които съм създал у него, поясни Цветанов. Не винаги всичко се купува с пари, каза той и добави, че Уул бил борец за правова държава и правел всичко безплатно.

Самият Уул заяви в интервю за водещата Люба Кулезич, че имал чувството, че става дума за политически процес, а прокурорите работят по поръчки. Когато политическата власт се обедини с останалите, настъпва край на правовата държава, констатира още адвокатът. И посочи, че България има много сериозен проблем и това е организираната престъпност и корупция, а по времето на Цветанов се сложило начало на борбата с тях, затова сега много хора искали да го унищожат. Представям си какво би се случило, ако в Германия забранят на политик да напуска страната, каза Уул и посочи, че при подобен случай в Германия всички щели да нададат ужасен вой.

Ще продължа по същия начин да защитавам развитието на демократична България, зарече се Цветанов и добави, че сега България била застрашена заради симбиозата между политика, медии и олигарси. Адвокат менков пуснал веднага жалба срещу постановлението Цветанов да напуска страната. Това решение било взето след пускането на жалбата в Страсбург, каза Цветанов. След това се установило, че Цветанов все пак можел да пътува по поканите, които е получил. Някой явно се е пренатегнал, констатира той. И сравни ситуацията с махмурлук след голямото опиянение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 103| 5848 |29.11.2013 Атанасова към Манолова: Държите се като влечуги в терариум . 43| 5715 |28.11.2013 Цветан Цветанов: Разписал съм СРС-та срещу Орлин Тодоров . 23| 5165 |28.11.2013 Сидеров подхвана Плевнелиев за нарушенията му като министър . 15| 6250 |27.11.2013 Банков обир посред бял ден, но като на кино в Кърджали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads