Реклама / Ads
32| 5397 |27.03.2019 НОВИНИ

Цветанов: Напускам парламента и оглавявам предизборния щаб

.
Цветан Цветанов
Напускам парламента и оглавявам предизборния щаб. Фокусът падна върху мен, защото съм политическото лице, което трябваше да бъде ударено преди изборите. Никога, по никакъв повод не съм нарушавал закона. Трябва да спрем тези спекулации че „Цветанов иска да разцепи ГЕРБ“. Аз изповядвам семейните ценности, че винаги страдат децата.
 

Това заяви Цветанов който, обявявайки се за жертва на спекулации. Подава си оставаката, за да е солидарен с всички, които са подали до момента своите.

 

Правя го, за да спрат всякакви спекулации, че от парламента мога да манипулирам нещо. Достойнството на народния представител трябва да се гради, не да се руши. Искам да спрат спекулациите, че стоим в народното събрание заради депутатския имунитет.

 

Няма от какво да се срамувам. Единственото което съм направил е да възпра излизането на редица декларации. Възпрях и много мои колеги които искаха да ме посрещнат днес на летището.

 

"От 2001 г. от когато работим с Борисов сме се ръководили само от закона. 2005 г, когато Борисов ме помоли да напусна системата на МВР, аз го приех, обсъдих го с моята съпруга и след това станах зам.-кмет на столична община. Когато трябваше да направим политическия проект ГЕРБ трябваше да решим двамата с Борисов кой ще оглави тази партия, защото Борисов беше кмет аз поех партията. Аз поех отговорността да организираме новия модел на управление, който да даде видими резултати, за да не се спират европейските граждани. 2009 г. когато участвахме в изпълнителната власт, до 2017 г. ГЕРБ е получавала над 1 милион и сто хиляди гласа от българските граждани. За нас постовете нямат значение, важно е  да бъде приета каузата. Никога не бих правил нещо което да не кореспондира с волята на нашия политически лидер и с моята съпруга", каза Цветанов.

 

Очаквайте подробности!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 4675 |27.03.2019 Цветанов: Ще чуете решението ми след среща с жена ми и Борисов . 15| 7946 |24.03.2019 Ако Цачева се върне в парламента, петното остава. Къде е Горанов? . 4| 4033 |21.03.2019 Парламентарна комисия щяла да се занимава с апартаментите на Цветанов . 12| 5445 |21.03.2019 Менда Стоянова попитана за апартамента на Цветанов: Не искам да си губя времето за този разговор

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads