Реклама / Ads
7| 5606 |13.09.2013 НОВИНИ

Цветанов: Нито един депутат от ГЕРБ не е подал молба за напускане

.
В парламента заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов каза, че никой депутат от партията не е подал молба за напускане. Той заяви, че вярва в тях.
 

В последно време срещу мен се изсипват много компромати и помия в медиите, каза още Цветанов. Той за пореден път обясни как са придобити всички имоти от неговото семейство. Нямаме какво да крием, обяви той. Цветанов заяви, че има един апартамент, който е на родителите на жена му, закупен е през 1964 година, и после те са го прехвърлили на своята дъщеря. Те живеят сега там, и това им е основното жилище, посочи Цветанов. Апартаментът, в който живее майка ми, е от обезщетение, което сме получили от къщата, която сме имали, и е от закупено място още от 1956 година. Третият апартамент вече е продаден; закупен е през 80-те години, като е прехвърлен от моите родители към мен. Четвъртият апартамент е единственото жилище, което са закупили родителите на съпругата ми, и е закупен през 2006 година. Има и два апартамента, които са закупени през 2008 година, но с предварителен договор от 2006 година. Единият е закупен с кредит от ДСК за 30 години с погасителен план, и всеки месец ми удържат около 800 лева, а другият е платен. Това е един апартамент, който съм загубил, посочи Цветан Цветанов. Той отбеляза още, че не е приключила проверката за имотното му състояние във връзка с дело, водено срещу него.

Бившият вътрешен министър не подмина темата и за отцепниците от ГЕРБ. На въпрос, дали знае за твърденията на Мирослав Найденов, че няколко депутати от ГЕРБ ще напуснат парламентарната група и ще се влеят в новата партия БАСТА, Цветанов беше категоричен, че е сигурен и убеден в качествата на народните избраници от ГЕРБ. Никой не е подавал молба за напускане и съм сигурен, че никой няма и да го направи.

Журналистите попитаха Цветанов дали е използвал специални методи и средства, за да установи имената на евентуалните напускащи депутати. Няма такова нещо. Това са поредните спекулации. Живеем в демократична държава и всеки има право да прави каквото намери за добре, отговори Цветанов. Силно се надявам прокуратурата да си свърши работата и името ми да бъде изчистено, продължи Цветанов. Последните спекулации, които прочетох за мен, бяха за това, как дъщеря ми е успяла да влезе в детска градина. Ние сме многодетно семейство и поради тази причина получихме две допълнителни точки, които спомогнаха много, обясни Цветанов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 4781 |11.09.2013 Цветанов: Не оглавяваме комисии, за да не легитимираме сегашния парламент . 49| 5024 |07.09.2013 Цветан Цветанов: Правителството цели всяване на страх с МВР-проверките . 82| 5457 |06.09.2013 #ДАНСwithme 85: "Оставка" и в Деня на Съединението . 42| 4978 |06.09.2013 Цветанов: Съединение ще има с оставка на правителството

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads