Реклама / Ads
5| 4616 |13.10.2018 НОВИНИ

Цветанов : И обществото, и системата нямат доверие на Светлозар Лазаров

.
Цветан Цветанов Източник: БГНЕС
И обществото и системата нямат доверие на Светлозар Лазаров, така Цветан Цветанов отговори на въпрос дали той е сред кандидатите за главен секретар на МВР. Според него Лазаров напуснал Атака заради слаби организационни способности и няма да заеме този пост.
 

Зам.-председателят на парламентарната група на ГЕРБ каза още, че има други две кандидатури за главен секретар .

 

За пореден път се показа, че фалшивите новини могат да изиграят ключова рола за формиране на ключови политици. В рамките на 24 часа чухме обратни реакции и похвали към българските власти. Това беше хибридна атака, нашите специални служби не са подготвени да противодействат на тези хибридни атаки. Това беше изключително неприятен повод да бъде очернена страната ни. Трябва да преброим до 10, преди да кажем мнението си по даден случай, каза още лидерът на парламентарната група на ГЕРБ пред bTV.

 

Всяко едно оповестяване на информация може да опорочи дадено разследване. Вебер беше подведен от международния обмен, вярвам, че той е сериозен политик. Когато той разбра, че работим с немските служби по случая, неговото мнение беше различно. Имаме позиция в позиция на Вебер официална, нямаме официална позиция за оттегляне на подкрепата ни, каза още Цветанов.

 

Минава всякакви граници това, което се случи. Убеден съм, че в рамките на 48 часа премиерът е спал не повече от 2 часа. Това успешно европредседателство трябваше да бъде защитено. Към момента наказателният кодекс дава достатъчно сериозни наказания - доживотна присъда без право на замяна. В нито една държава в ЕС няма смъртно наказание по начина, по който колегата Джамбазки иска да го предложи, коментира още той.

 

Нормално ли е един журналист да си хвърли микрофона в тв студио, да си изпуска нервите по този начин. Няма нито един факт, с който да съм обидил Елена Йончева. Имам уважение към нея в годините, когато беше разследващ журналист. Единствено съм споделил изнесената публична информация, каза още Цветанов.

 

ГЕРБ има своя лидер и подкрепата на своите членове. В БСП има недоверие към лидера и те искат да обвинят ГЕРБ за своите вътрешни противоречия. В БСП има много достойни членове. Защо никой не зададе въпроса как Георги Гергов придоби панаира в Пловдив? С подкрепата на управлението на СДС, с подкрепата на Корнелия Нинова, допълни Цветанов.

 

По-добре да кажеш : "Тези няма да участват", коментира той отстраняването на "Джи Пи груп" от проектите с европейско и държавно финансиране.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6695 |13.10.2018 К. Добрев: Цветанов се изявява като прокурор в парламента . 2| 10579 |12.10.2018 БОЕЦ със сигнал срещу Цветан Цветанов . 8| 9952 |12.10.2018 Светлозар Лазаров издигнал Младен Маринов; присмя се на Цветан Цветанов . 3| 3949 |10.10.2018 Майките: Системата ни УБИВА всички - отговорност на Бойко Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads