Реклама / Ads
64| 6547 |11.02.2014 НОВИНИ

Цветанов отговори: Кой? - Станишев

.
Цветан Цветанов Източник: Булфото
И двамата дойдоха на тази среща заедно. Аз имах среща със Сотир Цацаров, той доведе Делян Пеевски, съгласи се Цветанов уклончиво с това твърдение, пазейки се да не го изрече той.
 

Нямам отношение за назначаването на Пеевски, коментира в сутрешния блок на Нова телевизия Цветан Цветанов. Той беше попитан няколко пъти, какво са си говорили двамата с Делян Пеев, на което той отговори: „Не помня. Беше отдавна".

„Интересно е интервюто на господин Пеевски, което бе публикувано вчера. Смятате ли, че ще го помоля за услуга и то за хора, които са престъпници? Не съм оказвал подобен натиск над когото и да било. Само че той никъде, в нито една данъчна декларация не споменава, че има медии. Той никъде не фигурира като собственик”, допълни Цветанов.

Бившият вътрешен министър даде многоочаквания отговор на въпроса: Кой? - Станишев.

Цветанов отрече да е настоявал за назначаването на Ася Петрова и да е участвал в някакви сделки. С Петрова се запознах по време на делото "Килърите", обясни Цветанов. Когато един прокурор 98% от неговите актове са внесени с осъдителни присъди – това е отдаденост на работата, каза за прокурор Ася Петрова Цветанов, припомняйки че най-голямото дело, което се води в страната е „Килърите”.

Нямам обяснение за ласкавите писания по мой адрес от медиите на Делян Пеевски. Цветанов отрече да е имал близки взаимоотношения с Делян Пеевски. Срещали се, когато е бил вътрешен министър 5-6-7 пъти.

Цветанов насочи разговора към датата 11 май 2013, когато, по думите му, беше извършена грандиозна манипулация с изборите. Това, което беше показано от печатницата в Костинброд, повлия върху резултата от изборите. Всичко беше направено без съответните експертизи, а сега няма обвинения", заяви той и нападна ръководството на МВР, че е извършило чистка в специалните служби.

Да говорим за съществени неща, настоя Цветанов. Махнати са Вальо Цоновски, Вальо Трифонов, шефът на корупцията в ГДБОП. Това е репресия срещу хората, които работеха за тази държава. Това е чистка, заяви Цветанов.

„Кой е мафията? Кой е човекът, кои са лицата? Кой?”, настоятелно попита водещата Ани Цолова, Цветанов отговори: „Говорим за задкулисието, олигархията и организираната престъпност. Това е сценарият за управление на държавата.”
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 67| 8222 |10.02.2014 Сергей Станишев се изсмя на въпрос, че Моника управлява държавата . 81| 6545 |10.02.2014 Цветанов попита: Има ли свещени крави в прокуратурата . 29| 4960 |09.02.2014 АБВ цакат Станишев за предложения от него референдум . 39| 5639 |09.02.2014 Станишев: Страницата АБВ е затворена!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads