Реклама / Ads
5| 4413 |25.09.2015 НОВИНИ

Цветанов: Силни сме, защото се натоварваме с още отговорности

.
Най-важното за ГЕРБ е екипната работи и видимите резултати от добре свършената работа. Това заяви председателят на Националният предизборен щаб и зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов по време на среща с жителите на Елин Пелин. На събитието присъстваха народните представител от ГЕРБ Галя Георгиев и Петър Беков, кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ на Елин Пелин Вяра Вучкова и кандидати за общински съветници и кметове на населени места.
 

Цветан Цветанов подчерта, че представителите на ГЕРБ трябва да са здравото ядро, което полага грижи за хората. „Най-важно е да бъдем всеки ден сред хората и да запазим връзката си с тях“, коментира Цветанов. „Когато показваме видими резултати, страната ни, общините ни отиват напред“, допълни той. Цветан Цветанов акцентира, че през следващите четири години няма да бъде по-леко  на представителите на партията.  „ГЕРБ се натоварваме с много повече отговорности и точно, затова сме силни, защото всеки избор ни прави по-отговорни“, заяви зам.-председателят на ГЕРБ. Председателят на Националният предизборен щаб подчерта, че като кмет Вяра  Вучкова ще получи пълната подкрепа на правителството на ГЕРБ, за да направи общината по-добро място за живеене.

 

Народният представител от ГЕРБ Галя Георгиева изрази убедеността си, че Вяра Вучкова ще работи за хората. „Сигурна съм, че Вяра ще надгради започнатото и ще работи за всеки един жител на общината“, подчерта Георгиева.

 

„Основната ми цел е да надградим постигнатото до момента от Галя Георгиева  като кмет на общината, като с това постигнем устойчиво икономическо, социално и културно развитие на Елин Пелин и висок жизнен стандарт на гражданите“, заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на Елин Пелин Вяра Вучкова. Тя подчерта, че  както до момента, така и за напред,  основните  усилия на нея и екипа й  ще бъдат насочени към подобряване на обществената инфраструктура и на жизнената среда, осигуряващи висок жизнен стандарт. „Ще работим общината да се утвърди като предпочитано място за живот и реализация“, категорична бе Вяра Вучкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4476 |25.09.2015 Цветанов: Трябва да върнем децата си в България . 5| 4631 |18.09.2015 Цветанов: Повишиха съдията от САС, след като потвърди ефективната ми присъда . 4| 4507 |07.09.2015 Цветанов: В смесените райони няма политика, а популизъм и сблъсък . 11| 5883 |07.09.2015 Цветанов: Не трябва да допуснем явление като СИРИЗА

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads