Реклама / Ads
19| 24988 |16.11.2019 НОВИНИ

Д-р Цветеслава Гълъбова: Аргументът на ГЕРБ, че 90% от кратките болнични били фалшиви е обидно тъп

.
Д-р Цветеслава Гълъбова Източник: Facebook
По Канал 3 сега съобщиха за конкурса Мистър и Мисис Икономика. Та, това ме провокира да излея гнева си по повод опита именно на тези лустросани и тунинговани господа и дами, подкрепяни от тези, дето ужким са ни слуги - правителството, да отменят плащането на първия ден от болничните.
 

Боли ги до дъното на мизерните им душички, че тези пари не отиват за яхтите, именията, частните самолети, джуките и другите тунинги на любовниците им, както и луксозните им пътувания, а за работниците им, пардон РОБИТЕ ИМ.

 

Бясна съм на това решение, защото аз съм редовен данъкоплатец, неползвал болничен над 20 години. Но, въпреки това си плащам всички осигуровки до стотинка. И заради някой, който МОЖЕ БИ злоупотребява, аз и милиони като мен ЩЕ СИ ПЛАТИМ, че сме болни. Аргументът на герб и комсомолските работодатели, че 90% от кратките болнични били фалшиви?!?! е обидно ТЪП за работещия електорат в България.

 

Първо, кой, кога и как го сметна. И второ, като лекар да питам тези мисловни титани имат ли представа, че това ще мотивира хората да не ползват болнични за остри заразни заболявания с много висок контагиозен индекс /да се ограмотят малко и да прочетат какво означава това/, с което пряко ще допринасят за развитие на епидемии, респ. ще нараства риска от увеличаване на усложненията от тези болести. А това ще им излиза много по-скъпо на пишман работодателите ни. Все пак говорим не за пренасочване на пари от ТНТМ, а за сериозни неща, свързани със здравето на хората.

 

Че сме просто електорални единици е ясно, но все пак трябва да остане някакъв брой ХОРА, които да ги избират тези управници, че и да работят, за да има откъде да се краде.

 

Писна ми, наистина ми писна от арогантност, алчност и лакомия.

Ще се задавите, ей.

И вие, и така наречените работодатели, пардон РОБОВЛАДЕЛЦИ.

 

Цветеслава Гълъбова, Фейсбук

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 4517 |03.11.2019 Цветеслава Гълъбова: Хората извентилират своите емоции на клавиатурата . 16| 7827 |19.10.2019 Цветеслава Гълъбова: Всички да гласуват, за да не ядем горчиви гъби след това! . 0| 4284 |15.10.2019 Цветеслава Гълъбова за убиеца от Чикаго: Пълно изтрещяване! . 22| 7954 |21.09.2019 Цветеслава Гълъбова: В България законите са такива, че убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads