Реклама / Ads
0| 8612 |22.05.2020 НОВИНИ

Д-р Цветеслава Гълъбова: Защо търпим безкнижници да определят съдбите ни?

.
В навечерието на 24 Май - за мен най-българският празник, на фона на случващото се от години в моята Родина, ме налягат рошави, но не палаво рошави, а грозно невчесани мисли.
 

Защо загубихме възможността да ползваме силата на Словото, защо допуснахме и все още търпим безкнижници да определят съдбините ни, защо и как стигнахме до тук войнстващият примитивизъм да стане норма на поведение, а скоро и неадмирирането му да бъде наказвано.

 

И после се гневим, че децата ни били неграмотни, без амбиции да се развиват чрез учене и упорит труд. Е, как да бъдем убедителни пред тях, че това е начинът, а не постоянното ръкопляскане и придихание пред глупостта и арогантността. Не, скъпи мои сънародници, обречени сме на загиване, ако не изведем силата на Словото отново напред, ако начело не застанат смели, образовани и обичащи България и народа си ВОДАЧИ!


Аз обичам Родината си, обичам народа си и искам бъдеще за децата и внуците си ТУК!

 

Facebook, д-р Цветеслава Гълъбова




Премиерът Бойко Борисов отново подкара сам служебния джип - този път за да провери как върви ремонтът на ВиК мрежата в Перник. Придружават го кметът Станислав Владимиров и зам.-министърът на регионалното развитие Николай Нанков. С него е и финансовият министър Владислав Горанов. „75% са загубите на ВиК-Перник. С промените се надявам да ги свалим на 45%”, заяви кметът на Перник. Той заяви, че нощният режим на водата в миньорския град засега ще се запази, за да няма допълнителни щети. "Много хейт имаше, но ако някой си мисли, че водата се носи на ръка... Това е уникално съоръжение", категорично отсече регионалният зам.-министър Нанков. "Отстрани, като даваш акъл, е по-лесно винаги", допълни Борисов.

В навечерието на 24 Май - за мен най-българският празник, на фона на случващото се от години в моята Родина, ме налягат...

Posted by Цветеслава Гълъбова on Friday, May 22, 2020
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 32666 |21.05.2020 Давид Мавродиев‎: Г-н Горанов, защо се срамувате от членството си в ДПС? . 0| 6908 |19.05.2020 Адв. Хаджигенов пред Фрог: Съдът го е страх от публичност, защото не може да я режисира . 0| 9301 |18.05.2020 Георги Кадиев: Борисов не реагира на темата ”Божков-Горанов”, защото знае, че следващият е той . 58| 38653 |16.05.2020 Д-р Цветеслава Гълъбова: Тулупи, негодници... Не, г-н Борисов, не приемам да ме наричате така

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads