Реклама / Ads
1| 4076 |19.02.2019 НОВИНИ

Убиецът от Нови Искър е говорил на полицаите за МИ-6 и психотронни оръжия

.
Източник: БГНЕС
Установихме, че бащата на извършителя на убийството в Нови Искър всяка сутрин е пътувал с негова колежка за работа. Вчера сутринта тя го е чакала, но той не се е явил. Тя е уведомила хората в поделението, където са работили. Уведомено и е МВР.
 

Това каза за предаването „Тази сутрин” градският прокурор на София Емилия Русинова.

 

 "Хора от поделението, колежката на бащата и полицаи отиват до къщата. Вратата на къщата не е била затворена. Георги се е появил във видимо недобро състояние. Ядял е филия със сирене. Попитали са го къде са родителите му. Той е отговорил, че са заминали на погребение в Пловдив. Веднага е направена справка, че семейството няма роднини в Пловдив. Георги се е държал неспокойно и е развеждал униформените из къщата. Униформените са видели личните карти на родителите на Георги и той е отговорил, че те са бързали много и са ги забравили. При обхождането на къщата са намерени и труповете на роднините на Георги", каза Емилия Русинова.

 

"Той е говорел несвързани неща за психотронни оръжия и МИ-6. Впоследствие пред полицаите Георги е разказал много неща, но пред психолозите е казал, че ще говори, след като се консултира с адвокат. Към момента не знаем мотивите за убийството. Работим по всички версии. Експертизите все още не са готови. Знаем, че Георги е имал епилептични припадъци. Имаме данни за неговите посещения при психиатри. Към момента нямаме данни дали са му изписани лекарства и дали му е назначено лечение", завърши градският прокурор на София.

 

Години наред семейство Ранови се бори за живота и здравето на Георги, става ясно от публикациите на майка му Ирена в социалните мрежи.

 

Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Живота ми е низ от страдание вече 26 години. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря, докато мога”, пише във „Фейсбук” майката на Георги.

 

Георги бил с туберкулоза в последен стадий и близките му събирали пари за лечение. „Днес пратих сина си Георги Иванов Георгиев в болница. Просто не мога да опиша страданието си. Много е зле. Борих се с болестта до момента”, пише още тя.

 

Две седмици по-късно Ирена Ранова остава без доходи. „Днес ме съкратиха от програмата Независим живот. Без предупреждение, когато и двете ми деца лежаха в болница в София. Никой не се интересува от болните в тази държава. Сега ще вървя по пътя на ада всеки ден”, споделя жената в социалната мрежа.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3807 |18.02.2019 Още нови случаи на морбили . 0| 3849 |18.02.2019 Четворното убийство в Нови Искър е извършено с брадва . 4| 4572 |18.02.2019 Пак убийство в Нови Искър: Военен отне живота на родителите си, баба си и брат си . 4| 4135 |15.02.2019 ВМРО иска вето върху новите изборни правила, коалицията май се разпада

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads