Реклама / Ads
3| 4878 |07.11.2015 НОВИНИ

Убиецът от Сливен заплашил с пистолет и друго момиче

.
Сливен, Булфото
Друга жертва на убиеца Димитър от Сливен проговори за агресивния му характер. През лятото опрял пистолет в гърдите на момиче, което го спряло на улицата, за да му търси сметка за глупостите, които пише за нея.
 
Пускаше разни снимки във Фейсбук и пишеше глупости за мен. Спрях го на улицата, за да го питам какво прави и защо. Той се ядоса и извади пистолет и ми го опря в гърдите.Приятели се намесиха тогава и ме спасиха, добавя тя.

Близките на 15-годишната Симона, която беше убита от бившия си приятел Димитър в Икономическата гимназия в Сливен, научили от новините трагичната вест. „Никой нищи не казва”, заяви бабата пред Нова телевизия.

Междувременно от болницата съобщиха, че две деца от училището на Симона са потърсили помощ след нервен срив. Дадени са им успокоителни и са се прибрали. Днес психолози започват работа в училището, където се разигра драмата. Също така стана ясно, че Димитър, който е бил въоръжен с нож и газов пистолет, не е бил допуснат от охраната в училището. Затова той е причакал Симона да излезе и тогава да я нападне. От полицията уточниха, че Димитър не е криминално проявен. Тази информация се отнася за Красимир, който се е опитал да защити Симона и също е бил наръган.

В предаването "Събуди се" темата коментира и адвокат Марин Марковски. Той беше категоричен, че убиецът ще получи най-тежкото обвинение. "Аз знам какво ще се случи. Убиецът ще получи най-тежкото обвинение по всички членове и алинеи. Това означава доживотен затвор. В Сливен има добри колеги. Знам и те какво ще направят. Ще го посъветват да си признае всичко, да се признае за виновен и по този начин ще получи между 20-25 години затвор", каза адвокатът.

От болницата в Сливен обявиха, че тримата пострадали от инцидента, които са настанени в лечебното заведения, са в стабилно състояние. Психоложката Стефка Султанова е добре, убиецът Димитър е контактен и се очаква утре да го изпишат и да бъде арестуван. Пострадалият Красимир, който се опитал да защити убитата Симона, също е добре и е в стабилно състояние.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5038 |06.11.2015 Още за сливенската кървава баня: Убитата е 15-г. Симона, двама са в реанимация, критични . 5| 5541 |06.11.2015 Драма в Сливен: 30-годишен наркоман уби 9-токласничка и се самоуби . 21| 5284 |02.11.2015 Мерджанов: Сливенският кмет на ГЕРБ е още член на БСП . 3| 4447 |23.10.2015 Цацаров ще иска имунитета на кандитат-общинаря, заплашил журналистка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads