Реклама / Ads
8| 6341 |29.09.2011 НОВИНИ

Убиецът Владимир гръмнал не един, а двама

.
Часове след като се разбра, че в София е убит 28-годишен мъж заради 10 000 лв., стана ясно, че има още една жертва. Най-вероятно в основата на двете убийства в София е финансов мотив, оповестиха на пресконференция в СДВР.
 


Явор и Емил са жертвите. Те са давали заеми на Владимир Бошнаков, който е задържан за 72 часа по подозрение в убийството на 28-годишния Емил Д.

По време на разпитите той е признал за двете убийства.

Данните са, че Владимир е работил преди в компания във финансовата сфера, а в момента е безработен. От неговата компания, където работят десетина души, се броят на пръсти тези, които не са му давали заем.

Не е криминално проявен, жилището, в което са намерени останките на Емил, е на семейството. Майката живее в съседен блок.

На 15 септември във Второ РУП е подаден сигнал, че е изчезнал 27-годишният Явор, който по–рано напуснал дома си и от тогава бил в неизвестност. Проведен е разговор с близък негов приятел – Владимир Бошнаков, на 28 години.

На 27 септември във Второ РУП е обявено за издирване още едно лице – Емил Д., на 28 години.

Служителят, приел данните, е направил връзка между първото лице, което е изчезнало – Явор и второто лице – Емил. Общата връзка е Владимир Бошнаков.

В ранните часове на 27-ми септември Бошнаков е доведен във Второ Районно управление за разговор.

На определени въпроси младият мъж отговарял вяло и е подвеждал полицаите, което ги накарало да се усъмнят.

След 16.00 часа е проверено жилището на Владимир в столичния квартал „Надежда”. Групата за оглед е установила на място чували с разчленени човешки останки и други веществени доказателства. До ранните часове днес е провеждан оглед в жилището.

В същото време са се провеждали разговори с Владимир Бошнаков, по време на които той е решил да заведе разследващите до местност на около 50 км от София. Там са намерени силно обгорели човешки останки. Към момента е установена една жертва, все още не може да се каже, че обгорелите останки са на Явор.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 49| 7409 |27.09.2011 Скриха ромския бос в София, убиецът от Катуница остава в ареста . 1| 5048 |07.09.2011 Убиецът на Присиян - сексуално насилван . 15| 10952 |29.08.2011 Съдия Владимира Янева – чиста като сълза . 10| 7632 |26.08.2011 Почина убиецът от бул. „България”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads