Реклама / Ads
26| 9025 |24.09.2008 НОВИНИ

Убийство е била целта на побоя над О. Стефанов

.
Полицията работи върху 4 версии за покушението. Стефанов е стабилизиран и днес ще бъде изведен от изкуствената кома.
 

 

Засега няма очаквания за трайни увреждания за здравето на главния редактор на Frognews.bg Огнян Стефанов, заяви шефът на Военно-медицинска академия ген. Тонев. Стефанов е стабилизиран и днес ще бъде изведен от изкуствената кома.

От 3 до 6 месеца ще трае възстановителният период. Ген. Тонев категорично заяви, че целта на побоя е била не сплашване, а именно убийство.

Според информация в днешния брой на вестник "Стандарт" Огнян Стефанов бил на една маса с Евелин Банев-Брендо, точно преди да бъде зверски пребит.  Разследваният за пране на пари Брендо си тръгнал преди Стефанов.

Огнян Стефанов  снимки Вяра Йовева

Полицията работи върху 4 версии за покушението, сред които са "неудобни" публикации. Вероятно Огнян е работил по някакви среди, обяви пред БТВ тази сутрин съсобственика на Frognews.bg Младен Мутафчийски. Заради работата си на разследващ журналист Огнян e общувал с различни фигури от подземния свят, бизнесмени и полицаи. Според разследващи нападението поразително приличало на наказателните акции на "бандата с чуковете" от близкото минало. Според запознати чрез наказателната си бригада, известна с името "Бандата с чуковете", Христофорос Никос Аманатидис- Таки, един от хората, които от години ръководели мрежата от наркодилъри на бившата ВИС, контролирал дилърите и така респектирал конкуренцията на наркопазара в миналото.

Опозицията в парламента ще предложи днес в декларация Народното събрание да се осъди нападението срещу журналиста Огнян Стефанов. След заседание на парламентарната група на левицата снощи стана ясно, че и социалистите са готови да подкрепят идеята.Frognews.bg напомня, че вчера вътрешният министър Михаил Миков окачестви посегателството върху живота на Стефанов като грубо посегателство срещу човек от медийните среди. Полицията правела всичко възможно за разкриване на престъплението. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4881 |16.09.2008 Продължават разследването за убийството на писателя Георги Марков . 4| 5087 |10.09.2008 Държавният департамент на САЩ нищи убийството на собственика на сайта „Ингушетия.ру" . 4| 4651 |12.08.2008 Ново убийство заради девойка, този път в Пловдив . 7| 5363 |10.08.2008 Ново убийство край морето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads