Реклама / Ads
24| 9147 |04.02.2010 НОВИНИ

Убийцата на Славка и Пол направи пълни самопризнания

.
Павел Найденов
Убих Славка и синът й Пол от ревност. Признавам своето деяние. Това е заявила Наталия Уилсън, жената, която бе арестувана за това, че е причинила смъртта на Славка Павлова и 8-годишният Пол Уилсън, пред разследващите, научи Frgnews.bg от полицейски източници в САЩ.
 
Във вторник вечерта съпругът на Славка, който се връщал от работа, придружен от свой колега, българин, откри в дома си безжизнените тела на майката и синът й от първия брак - Пол. Сестрата на основатуля на Мултигруп - Илия Павлов живее от година и половина в САЩ. Тя не е получавала заплахи, нито е познавала рускинята Наталия, която е омъжена за първия й съпруг, афроамериканецът Лестър. След светкавични действия на щатската полиция и вклучилият се екип на ФБР, убийцата бе разкрета за часове и задържана.

Драмата се разигра в Дейл Сити, Вирджиния. Според запознати в този щат няма смъртно наказание и вероятно наталия Уилсън ще получи доживотнъ присъда. Жената може да отърве тежката присъда само ако психиатри докажат, че е невменяема и е действала в състояние на мозъчно разстройство. Предстоят медицински експертизи, както и възстановка на убийството. Според американското законодателство самопризнанията са достатъчен аргумент да се пледира за най-тежкото наказание.

Никога не съм казвал, нито мислил, че снаха ми Дарина Павлова има нещо общо с жестокото убийство на дъщеря ми Славка, сина й Пол и на сина ми Илия. Това съобщи по-рано днес пред журналисти бизнесменът Павел Найденов, баща и дядо на убитите.
Според него думите му често са изопачавани от журналисти и това създавало напрежение в семейството. Найденов е категоричен, че няма никаква връзка между убийствата на дъщеря му и внука му в САЩ и на сина му в София. Драмата в Дейл Сити, от 1 февруари била битова, а зад екзекуцията на сина му преди години стояла конкуренцията, която не успяла с интелект да се пребори с „Мултигруп”.

Павел Найденов съобщи, че дъщеря му имала сериозни намерения да се прибере в България. Декларирала ги пред него в телефонен разговор, но обяснила, че чака Пол да навърши 13 г. Покрусеният баща сравни убийствата на водещи личности в годините на прехода с избиването след 9-и септември 1944 г. на привържениците на Никола Петков.

Бащата на Илия Павлов декларира, че нямат никакви дългове към банки и хора, а бизнесът на фамилията е насочен в туризма.
Въпреки загубата на децата ми, чрез бизнеса си ще продължа да работя за доброто на България, каза бизнесменът.

Frognews.bg напомня, че в България вчера гръмна новината за жестокото двойно убийство. Според източници от полицията във Вирджиния Наталия Уилсън, която е втора съпруга на бащата на Пол е основният заподозрян за убийството. Тя вероятно е имала съучастници, защото сама едва ли е могла да се измъкне след престъплението. Полицията издирва свидетели или познати. Обявена е и награда от $1000 за информатора, който може да остане анонимен. Полицията съобщава, че жертвите са убити чрез намушкване, но мотива за убийството няма да се оповестява до пълното разкриване на случая, в който са ангажирани различни екипи, включително и от ФБР.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5550 |04.02.2010 Р. Пенева: Славка не познаваше убийцата си . 42| 28279 |03.02.2010 Дарина Павлова звъни на Павел Найденов за смъртта на Славка и Пол . 39| 8664 |01.01.2010 Горан Брегович направи шоу без програма . 13| 7810 |16.12.2009 Бандитът Гейзо проговори от Германия, направи МВР за смях

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads