Реклама / Ads
41| 26297 |03.09.2020 НОВИНИ

Учен: Господин премиер, какво ще стане с теб, ако живееш без пазачи...

.
Андрей Чорбанов
Чудесен текст от любима песен на групата. Чуйте я. ”...Господин премиер, представи си само за момент, какво ще стане с теб, ако живееш без пазачи ... ”
 

Аз съм гражданин, който познава законите. Искам да живея в демократична държава, която не е на дъното на всички европейски класации като стандарти без шансове да се отлепи оттам. Искам да живея в държава, в която ученици и студенти няма да си мечтаят да напуснат страната в която и да е посока. Искам да живея в държава, в която образованието и науката ще е най-важен приоритет, защото всичко останало в обществото зависи от тях. Господ ми е свидетел, че през целия си живот правя всичко по силите си за тази държава без значение кой я управлява. Правя го, защото така е редно.


Не може да бъде незаконен протест, който е срещу власт, която не спазва законите. Хвала вам, хора, дошли на площада тази вечер, както и всичките преди това. Горд съм с всички тези чудесни хора, които виждах около себе си. Готов съм да строша физиономията на всеки, който каже, че там сме се събрали лумпени, клошари, мързеливци, катунари, тарикати и прочее неща, чути по продажните медии и от нагли хорица, доредили се до благини, които не заслужават. Можете и да не сте съгласни с хората на протестите, но не си позволявайте да наречете мен и хората като мен по този начин. Срам ме от всеки близък или далечен познат, който е убеден, че при всяко управление ще бъде пак близо до благините.


Не искам да се срамувам от решенията и законите, които взима българският парламент. Не искам да се срамувам от ремонтите, които се правят по пътищата и градовете ни. Искам честни и кадърни хора да работят във всички държавни и обществени структури.

 

Ученият Андрей Чорбанов, Фейсбук




Чудесен текст от любима песен на групата. Чуйте я. "...Господин премиер, представи си само за момент, какво ще стане...

Публикувахте от Андрей Чорбанов в Сряда, 2 септември 2020 г.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 17| 9410 |28.08.2020 Велизар Енчев: За ВМРО не е важно кой е премиер, а министерската трапеза . 11| 8036 |25.08.2020 Георги Господинов: Не ме връщайте 30 г. назад. Това нито е ново, нито е велико . 17| 5906 |24.07.2020 Горанов си тръгва. Калин Вельов няма да е ”Господин за един ден” . 12| 5456 |22.06.2020 Италиански учен: Коронавирусът беше ”агресивен тигър”, сега е ”дива котка”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads