Реклама / Ads
11| 8512 |01.12.2009 НОВИНИ

Ужас! 1/2 млн паунда платил Бербатов на бг мафията?

.
Димитър Бербатов Източник: Вяра Йовева
Мафиотите заплашили футболиста, че ще отвлекат Елена и тяхната дъщеря Деа, ако не получат половин милион паунда. Погледът на мафиотите се насочвал към богатите българи и техните деца в чужбина.
 

Berbatov escapes the Mob
(Бербатов избяга от мафията) сензационно съобщава днес английският вестник „Сън”. От публикация излиза,че асът на Манчестър Юнайтед е имал сериозни неприятности с български мафиоти, които го заплашили, че ще отвлекат жената до него Елена и тяхната дъщеря Деа, ако не получат половин милион паунда.

Според „Сън” това станало по време на паузата за мачове на националните отбори, когато Бербатов стана рекордьор по голове за България след двата гола срещу Малта. Заради заплахите, самият Сър Алекс Фъргюсън е поръчал Бербо да бъде прибран от София със специален самолет. Нападателят на Юнайтед пък е решил да вземе със себе си Елена и Деа, тъй като е бил притеснен, че заканите могат да станат реалност. Вероятно обаче капитанът на „трикольорите” е постигнал споразумение с мафиотите да оставят семейството му на мира.

Manchester United star Dimitar Berbatov’s mafia kidnap terror (Звездата на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов е тероризиран от мафията с отвличане) пък е заглавието на „Мирър”. В материала Брайън Робъртс и Райън Пери разказват още за ужаса, преживял Бербатов. Вестникът разказва, че мафиотите установили контакт с майката Маргарита, която предала информацията на сина си. Бербатов не съобщил на полицията, защото хора от подземния свят му съобщили, че сред замесените има и хора от Министерството на вътрешните работи. „Дими още е притеснен за своето семейство и е обещал пари на съседите си, ако забележат подозрителни хора около къщата”, казва приятел на семейството. От футболния му клуб също са възприели сериозно проблема и са поставили засилена охрана около дома на Бербатов в Англия. Пресаташето на клуба снощи не коментирал: „защото това е въпрос за сигурността, не можем да коментираме”.

Изданието припомня, че
като изгряваща звезда на ЦСКА, Бербатов е отвлечен след тренировка от трима мъже, близки до Георги Илиев, който искал да накара голмайстора на България да заиграе в неговия отбор Левски Кюстендил. „Това бе ужасно нещо, но преди много време”, коментира тогава бившият играч на Байер Леверкузен и Тотнъм.

Тази новина гръмва едва ден след като отвлеченият студент Румен Гунински бе освободен от похитителите си. Очевидно в бизнеса с отвличания погледът е насочен и към богатите българи в чужбина. Все още за щастие няма известен случай на отвличане сред сънародниците зад граница. Спецове обаче не изключват да има набелязани и сред студентите - деца на заможни родители, които са ги пратили да следват в престижни университети. Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6394 |30.11.2009 Платили откупа за Гунински преди месец; мотивите - други . 1| 6586 |25.11.2009 Вдовицата на Самоковеца си платила дълговете . 1| 4819 |19.08.2009 Спират от детска градина неплатилите данъци . 5| 6574 |27.07.2009 Ужас! Британските пенсионери - по-окаяни от нашите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads