Реклама / Ads
11| 6675 |13.09.2012 НОВИНИ

Ужас: удушена жена и труп на мъж на различни места в столицата

.
Убитата живеела на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата. Той категорично отказва да признае, че е извършителят. Труп на мъж с открити порезни рани пък е открит на ул. "Самуил".
 

Млада жена на около 30 години е намерена убита в апартамента си в столичния квартал "Хаджи Димитър". По информация на БНР името на жената е Полина Вълкова. Сигналът за инцидента е подаден в Пето РПУ. Тялото на жената е било намерено от майка й, с която са живели заедно. На мястото веднага са изпратени екипи на Пето РПУ, които първоначално са се усъмнили дали става въпрос за убийство. След оглед на полицаите и специалистите се установява, че жената е била удушена. Към момента няма информация за това каква е причината за убийството.

 

Убитата жена е живяла на семейни начала с иракски гражданин, който продава дюнери в столицата. Мъжът е задържан от полицията и е разпитван няколко часа. Към момента той категорично отказва да признае, че е извършителят. Той обяснил пред полицаите, че вчера сутринта е излязъл за работа, целунал жена си, след което повече не я е виждал. Разбрал е за случилото се от полицията и от роднините си. Към момента иракчанинът е единственият заподозрян. Той обаче е освободен от ареста, тъй като срещу него няма преки доказателства, че е извършил убийството. Столичната полиция издирва още хора, които биха имали нещо общо с този инцидент.

Труп на мъж с открити порезни рани е открит в столицата тази сутрин, съобщиха още от пресцентъра на МВР. Криминалисти извършват оглед в района на ул. "Цар Самуил". Тази сутрин към 9.50 часа е бил подаден сигнал, че във вътрешен двор на жилищна кооперация е открит труп на мъж. Самоличността му все още не е изяснена - при обиска не са намерени негови документи. Мъжът е на видима възраст около 30 години, по първоначални данни по тялото му са открити порезни рани.  

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5182 |03.09.2012 Пак убийство на морето. Жертвата-млада жена . 2| 5688 |21.08.2012 Първата жена, родила след рак на маточната шийка - българка! . 7| 6449 |16.08.2012 Ужас: У нас родилки мрат 2-3 пъти повече отколкото в Европа! . 25| 6242 |02.08.2012 Шок и ужас: Жените ни по-безправни от посестрими в Третия свят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads