Реклама / Ads
3| 4440 |04.06.2008 НОВИНИ

Ужасите в BG нямат край

.
Човешки череп и кости в тоалетна откриха оперативните работници в с. Лудгорица в Делиормана. Селото си спечели мрачна известност след като там бе открит трупът на осемгодишния Ердоан Мехмед.
 

 Тогава кметът Айдън Исмаил изрече зловещото предположение, че е възможно детето да е умъртвено от хора в семейството.
Ердоан изчезнал от дома си на 30 май следобед. Две седмици преди това майка му Салмие и баба му пристигнали в селото с двете си деца - Ердоан и дестричката му, която е на 10 години. Те заживяли на семейни начала с 41-годишния Айдън Еминов, а бабата с бащата на Еминов, който бил вдовец. Това възмутило доста хора в селото, но в крайна сметка никой не се намесил в личните отношения на двете „новосъздадени" семейства.

Чак когато бе открит трупа на Ердоан хората в селището изпаднали в шок от зверското убийство.

Втори шок те получиха след обявяването на новата зловеща находка. Разследващите предполагат, че намерените кости са на изчезналия преди две години по-голям син на Айдън.
Основният заподозрян за двете зверски убийства е 71-годишният Емин Емин, баща на Айдън Еминов. Кой знае защо обаче срещу него все още няма повдигнато обвинение.

В същото време медиите съобщават, че съдът ще гледа днес мярката за неотклонение на Владислав Янчев, който по особено жесток начин умъртви 18-годишната си приятелка Мария Добрева от Карнобат. Роднините на момичето все още са в шок и отказват да приемат твърденията, че овъгления труп е този на Мария. Те настояват пред съдебните лекари за ДНК- експертиза. Във фаталната нощ Владислав повикал на разговор Мария по мобилния си телефон, за да изяснят отношенията си. Момичето излязло навън по домашно облекло, дори не си взело телефона. Двамата се качили на колата на Владислав и оттогава никой не знае нищо за нея. Едно от предположенията е, че ревнивият младеж е удушил момичето още в колата. След това купил 2 литра бензин, залял тялото и драснал клечка кибрит, за да заличи следите на сатанинската си постъпка. Няколко часа след зверското престъпление, убиецът отишъл със свой приятел да пият кафе в заведение в Карнобат. Всъщност така искал да си осигури алиби. Овъгленият до неузнаваемост труп на Мария бил намерен пет дни след ужасното убийство. Нещо повече, Владислав се включил в издирването на Мария, като изразявал безпокойство от изчезването й.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5551 |23.04.2008 Японците нямат интерес към секса, нашите го почват преди 15 г. . 8| 4849 |20.04.2008 Татяна Дончева: Има очаквания, които нямат общо с даденостите . 4| 5906 |04.01.2008 България - зимна приказка на ужасите . 10| 4988 |07.11.2007 Н. Михайлова: Лидерската борба разби десницата; Н. Димов: ДСБ и СДС нямат бъдеще

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads