Реклама / Ads
12| 6692 |03.09.2018 НОВИНИ

Цветанов го усуква за оставките, Симеонов бесен на журналистите - прекалявали с корупцията

.
Цветан Цветанов каза, че положението е стабилно
Управляващите дадоха задна по отношение на кадровите рокади в правителството. Оставките на тримата министри са под въпрос дали изобщо ще бъдат приети от коалицията. Това стана ясно след близо четиричасово заседание на коалиционния съвет. Валери Симеонов се скара на журналистите за техните въпроси и видимо изнервен демонстративно напусна брифинга.
 

„Темата за оставките ще се дискутира в понеделник. В момента няма стартирана процедура“.  Това обясни зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. В негов стил той ни увери, че всичко е стабилно. Уточни, че комуникацията между коалиционните партньори не била на нужното ниво, но обеща това да се поправи през новия политически сезон. „Смятам, че медиите не са тези, през които да водим диалог“, заключи той.

 

Красимир Каракачанов пък каза,че са се събрали, за да не допускат ДПС на власт. Не сме глупаци, за да ги върнем, уточни той. Ние сме много различни и емоционални. Да, властта от време на време изпада в подобни емоционални състояния. Но вие какво искате-Тройната коалиция ли, попита риторично той.  

 

Валери Симеонов пък изригна към журналистите: Няма да отговоря на  въпрос.  Внушавате, че управляващите регулират отношенията си чрез пари. Почва да ми писва вече. С такова медийно поведение буквално съсипвате ежедневието на българина, с внушение, че всички са корумпирани.

 

Волен Сидеров, който искаше по-рано оставката на Валери Симеонов, не обели нито една дума.

 

След брифинга партньорите тръгнаха в различни посоки. Първи сам се изнесе Симеонов. Сидеров се отдели от всички и се оттегли в друга посока. В една група останаха Цветанов, финансовият министър Владислав Горанов и Красимир Каракачанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 4974 |14.08.2018 Цветанов пак се озъби на президента: С военния си манталитет не зачита правовия ред в страната . 4| 5812 |27.07.2018 Нинова за Цветанов: Питате го какво прави ГЕРБ, а той отговаря какво прави БСП . 15| 5422 |26.07.2018 Цветанов: Президентът дестабилизира, с БСП са едно цяло . 5| 4334 |23.07.2018 Цв. Цветанов си изпя песента за чумата, опозицията и за закона за шума

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads